Doomsday is approaching
Ultra Üye
Evet arkadaşlar, konuda başlığında da belirttiğim gibi Pc'ye Apple'ın macOS işletim sistemini sorunsuz bir şekilde kurabileceksiniz.
Windows dan sıkıldıysanız veya daha hızlı bir işletim sistemi istiyorsanız , macOS işletim sistemini kurabilirsiniz.
Önceden yapamayan arkadaşlar için hemen paylaşmak istedim , Kurulum Rehberi Technopat 'ın videosunda yayınlandı, görmeyenler için bende buradan paylaşıyorum.
Hala yapamayan arkadaşlar var ise Technopat 'in Kurulum Rehberi videosunun sayfasına giderek, yorumlar kısmına sorunlarınızı yazabilirsiniz.
Kurulum yaparken hata alıyorsanız video içerisinde hatalara çözüm var , detaylı izleyerek çözüme ulaşabilirsiniz.
Recep BALTAŞ detaylı bir şekilde anlatıyor, gerçekten helal olsun.
, Technopat Ekibine de Teşekkürler.
Technopat 'ın Youtube sayfasına gitmek için
Kurulum Videosu hakkında soru sormak için
Hatalarınıza çözüm bulmak için
Kurulum Rehberi
Windows dan sıkıldıysanız veya daha hızlı bir işletim sistemi istiyorsanız , macOS işletim sistemini kurabilirsiniz.
Önceden yapamayan arkadaşlar için hemen paylaşmak istedim , Kurulum Rehberi Technopat 'ın videosunda yayınlandı, görmeyenler için bende buradan paylaşıyorum.
Hala yapamayan arkadaşlar var ise Technopat 'in Kurulum Rehberi videosunun sayfasına giderek, yorumlar kısmına sorunlarınızı yazabilirsiniz.
Kurulum yaparken hata alıyorsanız video içerisinde hatalara çözüm var , detaylı izleyerek çözüme ulaşabilirsiniz.
Recep BALTAŞ detaylı bir şekilde anlatıyor, gerçekten helal olsun.
Technopat 'ın Youtube sayfasına gitmek için
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Kurulum Videosu hakkında soru sormak için
Giriş Yap
Hatalarınıza çözüm bulmak için
Giriş Yap
Kurulum Rehberi