Süper Üye
GüncelEkran kartı sürücüsü güncel mi
Oyun oynarken herhangi bir sıkıntı yaratmıyor dediklerini yarın denicem kardeşim bakalım nolucak yardımın için teşekkür ederim.Ekran kartı ile ilgili sorun olduğunu düşünüyorum ama güç kaynağından da kaynaklı olabilir ikisinede güç bindirerek sorun hangisinde olduğunu denemen gerekli dostum Ekran karti için MSI kombuster, AMD Radeon stres test veya FurMark uygulamasını kullanabilirsin FreeSync ve V-Sync özelliklerinin kapalı olsun direct x ve nvdia güncellemelerini yap pc kapat kapanmıyorsa çek fişi kasayı aç bios pilini dinlendirip tekrar yerine tak
1.ekran kartı
2.güç kaynağı
3.anakart(eski bios sürümü olmasından kaynaklı)
Bu 3 kaynaklardan birinde bir sıkıntı var demektir
Oyun oynarken pc 1 sn liğine göz kırpıyor mu ?
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımı kapatınca kasa kapanmıyor 5dk bekledim ama ekran tamamen kapanıyor ama kasa kapanmıyor bunun çözümü nedir ? (Format Attım Düzelmedi)
Dediğin mantık doğru fakat bu durum 2 hafta önce başladı bugün Windows un kendi sitesinden format attım düzelir diye umuyordum fakat durum gene ayniWindows,un çalışma mantığı şöyledir,
Başlat/Kapat dediğinde windows şu sırada komutu uygular.
Tüm Açık Programları Kapatır.Windows'u Kapatır Ve Sonra Bilgisayarı Kapatır.
Demekki senin bilgisayarında son aşamada bir sorun var ve windows bilgisayarı kapatamıyor ve bence durum yüklediğin programlarla alakalı bir şey,eğer her yeni format attığında durum böyleyse yüklediğin format CD/DVD,sinde bir şey vardır başka bir CD/DVD ile denemeni tavsiye ederim.
ozaman Ramlerı cıkart tek tek onları silgi ile sil oksıtlit yapmıs olabilir sonra birini tak cıkart yap sorun Düzelcekdir .Dediğin mantık doğru fakat bu durum 2 hafta önce başladı bugün Windows un kendi sitesinden format attım düzelir diye umuyordum fakat durum gene ayni
Yardımın için teşekkür ederim yarın deneyeceğim.ozaman Ramlerı cıkart tek tek onları silgi ile sil oksıtlit yapmıs olabilir sonra birini tak cıkart yap sorun Düzelcekdir .
Tüm tuşlara basıp bölüm geçmeye mi çalışıyorsun ? Bilmediğiniz konular hakkında susun, bu sayede hem aptal durumuna düşmemiş olursunuz hem de boş yere yardım isteyen insanları yormamış olursunuz.ozaman Ramlerı cıkart tek tek onları silgi ile sil oksıtlit yapmıs olabilir sonra birini tak cıkart yap sorun Düzelcekdir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?