Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim adobe ile ilgili bir yer bulamadım o yüzden buraya açıyorum. Pdf i siteye atıp otomatik yazım yanlışı olan yerleri düzeltebileceğim veyahut kolay bir şekilde düzeltebileceğim taktik var mıdır ?
chatgpt ücretli mi düzeltiyordu ? hiç kullanmadım dayazım denetiminden otomatik düzeltmeyi falan seçebilirsin istersen kanka ya da hiiç uğraşmayıp at chatgpt ye düzeltsin![]()
Hayır ücretsiz kullanabilirsin bir hesap açıpchatgpt ücretli mi düzeltiyordu ? hiç kullanmadım da
hayır kanka ücretsiz yazını at direkt kopyala yapıştır şeklinde yazım hatalarını düzelt de direkt kusursuz verir ben slayt hazırlattım resimli falan chatgptye XDchatgpt ücretli mi düzeltiyordu ? hiç kullanmadım da
kanka pdf deki 145 sayfayı düzeltmem lazım ama pdf olarak nasıl atıcam bota ?hayır kanka ücretsiz yazını at direkt kopyala yapıştır şeklinde yazım hatalarını düzelt de direkt kusursuz verir ben slayt hazırlattım resimli falan chatgptye XD
yazım denetiminde hatalı kelime yok diyor hoca boşuna mı verdi bu ödevi onu anlayamadım kiyazım denetimini kullanabilirsin
PDF dosyalarında otomatik olarak yazım yanlışlarını düzeltmek veya düzenlemek, otomatik olarak yapılamazArkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim adobe ile ilgili bir yer bulamadım o yüzden buraya açıyorum. Pdf i siteye atıp otomatik yazım yanlışı olan yerleri düzeltebileceğim veyahut kolay bir şekilde düzeltebileceğim taktik var mıdır ?