Pdf otomatik yazı düzeltme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim adobe ile ilgili bir yer bulamadım o yüzden buraya açıyorum. Pdf i siteye atıp otomatik yazım yanlışı olan yerleri düzeltebileceğim veyahut kolay bir şekilde düzeltebileceğim taktik var mıdır ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Pdf dosyaları üzerinde yazım yanlışlarını düzeltmek için en iyi yol bir pdf düzenleme programı olacaktır birçok pdf düzenleme programı yazım yanlışlarını düzeltmene metni değiştirmene ve hatta belgelerdeki resimleri grafikleri veya diğer nesneleri değiştirmene yardımcı olur adobe acrobat dc, foxit phantompdf ve nitro pro gibi birçok popüler pdf düzenleme programı yazım yanlışlarını düzeltmek için aracı görev olur bu araçlar yazım yanlışlarını tespit eder ve sana düzeltme önerileri sunar ayrıca pdf dosyanın orijinal formatını korumana ve istediğin zaman değişiklik yapmana olanak tanırlar

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yazım denetiminden otomatik düzeltmeyi falan seçebilirsin istersen kanka ya da hiiç uğraşmayıp at chatgpt ye düzeltsin :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hayır kanka ücretsiz yazını at direkt kopyala yapıştır şeklinde yazım hatalarını düzelt de direkt kusursuz verir ben slayt hazırlattım resimli falan chatgptye XD
kanka pdf deki 145 sayfayı düzeltmem lazım ama pdf olarak nasıl atıcam bota ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yazım denetimini kullanabilirsin

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Maalesef, bir web sitesine yüklenmiş bir PDF'deki yazım hatalarını otomatik olarak düzeltmenin bir yolu olup olmadığından emin değilim. Ancak Adobe Acrobat gibi bir PDF düzenleyici yazılımını kullanarak manuel olarak herhangi bir hatayı düzeltebilirsiniz.

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Araçlar > PDF'yi Düzenle'yi seçin. Otomatik OCR'yi kapatmak için aşağıdaki işlemi yapın: Sağ bölmeden Metni tanı onay kutusunun işaretini kaldırın. Acrobat, sonraki işlemden itibaren OCR'yi otomatik olarak çalıştırmaz.

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim adobe ile ilgili bir yer bulamadım o yüzden buraya açıyorum. Pdf i siteye atıp otomatik yazım yanlışı olan yerleri düzeltebileceğim veyahut kolay bir şekilde düzeltebileceğim taktik var mıdır ?
PDF dosyalarında otomatik olarak yazım yanlışlarını düzeltmek veya düzenlemek, otomatik olarak yapılamaz

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
o özelliği yapay zeka kontrol ediyor direk dostum hatalı düzeltiyor bazen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...