Pedro Diriliş Hikayesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bir Gün PEDRO,gezerken Adriana yı görüyor ve ilk görüşte aşık oluyor ve diyor ki ölüp ölüp dirildim şok aşık oldum diyor aradan 5-4 ay geçtikten sonra bi bakıyorlar kendileri nikah masasındalar sonra yaşlanıyorlar kıyamet kopuyor o zaman yine diriliyor ve cennete gidiyor cennet değilde cehennem cennet karışımı pedro dirilip cennete gidip kendine kurt iksiri enjekte ediyor.Kurta Dönüştükten Sonra bütün piskolojisi bozulup psikopat oluyor ve aklındaki herşey herkezi öldürmektir herkezi öldürürken adriana yı görür insana dönüşür ve sonra iksir olmadan kurt-insan arası gidebiliyor o sırada ölüp diriliyor  bu yüzden ünlü olan wolftü oyunumuz da bu ismi Vermiştir Pedro Gomez Diriliş Edition :D :not:
LÜTFEN ANLAYARAK OKUYUNUZ HIZLI DEĞİL

Huh Ellerim Kırıldı 1 Rep Eksik Görmeyin

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kardeşim var olan bi konuyu paylaşma gibi bi amaca sahip olmak ne saçma bi iştir.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Olan Birşey Ama Yazı Farklı ??????????????

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
En Azından Bir Oku Da Emege Saygı Duy Abicim Ben MH de kavga etmeyi sevmem büyüklerimlede kavga etmeyi sevmem

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hikayenin aslı: Bir gün pedro cehenneme gittiğinde kurt iksirini içmiyor, ilk adriana ölüyor taam mı. Sonra pedro intihar ediyor. Adriana cehennemde çünkü zamanında pedro ile birlikteyken pedroyu bir başkasıyla aldatıyordu. Sonra bu aldattığı kişiyle araba kazası yapıyor kısacası metresiyle ölüyor adriana. Sonra pedro bunları bilmiyor tabi.Garibim aşk acısından bira şişesine oturup ölüyor. İntihar ettiği için cehenneme gidiyor. Sonra orda adrianayı görüyor. Tam yaklaşıyor adrianaya bide ne görsün. Metresi adrianayı domaltmış gibiyor. Metreside nader11ndeu çıkmasın mı. Nese sonra zebaniler geliyor, zebaniler + nader11ndeu adrianayı orda pata küte gibiyor. Bunu gören pedro viski şişesini alıyor içiyor ama viski şişesi değil aslında nader11ndeu biriktirdiği dölü içiyor. Sonra pedro mutasyona uğrayıp kurt oluyor. Pata küte oda adrianayı gibiyor. Sonuç: Adriana patladı.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Abi Ben Küfürsüz Çalışmayı Severim Yinede Teşekkür Ederimn :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...