Pegasus Hava Yolları, Flybot'a ChatGPT Yapay Zeka Entegrasyonu ile Müşteri Deneyimini Güçlendiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
:yazı:

Pegasus Hava Yolları, seyahat deneyimini güçlendirmek amacıyla yapay zekalı seyahat asistanı Flybot'a ChatGPT yapay zeka entegrasyonu gerçekleştirdi.
Bu yeni entegrasyon, Flybot kullanıcılarının seyahat planlamaları hakkında daha detaylı ve doğal cevaplar almasını sağlıyor.

Flybot'un ChatGPT ile desteklenmesi, müşterilere daha kişisel ve interaktif bir diyalog sunma hedefini taşıyor.
Bu sayede seyahat planlaması, kullanıcılar için daha etkileşimli bir deneyim haline geliyor.
Özellikle özel konularda sorulan sorulara verdiği özelleştirilmiş cevaplar, şirketin müşterilere daha kişiselleştirilmiş bilgiler sunma kapasitesini artırarak rekabet avantajı sağlayabilir.

Pegasus Hava Yolları CEO'su Güliz Öztürk, bu entegrasyonun sanal asistan Flybot'u sadece bir proje olarak değil, adeta yaşayan bir deneyim olarak konumlandırdıklarını belirtti. Flybot'un ChatGPT entegrasyonuyla kullanıcılara doğal bir diyalog deneyimi sunulduğunu ifade etti.
Bu yaklaşım, şirketin teknolojiyi müşteri memnuniyetini artırmak için sürdürülebilir bir şekilde kullanma kararlılığını gösteriyor.

:resim:

8375b083-64b5-481e-b04d-4849793f8e86.jpeg

a3f02d08-239d-4dbc-a7d6-4fb1d7cc8511.jpeg

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Türkiye"ye uçuş biletimi bu şekilde aldım gayet iyi çalışıyor planlaması da iyi fiyat olarak kendim araştırdığımda aklıma gelmeyen rotaları bu şekilde buldum. Pegasus uygulamasında bazen problem oluyor websiteden deneyebilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yurtdışı seyahetlerinde bileti burdan alıyorum çok iyi bir sistem

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
GPT sohbeti süper birşey ya

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ürkiye"ye uçuş biletimi bu şekilde aldım gayet iyi çalışıyor planlaması da iyi fiyat olarak kendim araştırdığımda aklıma gelmeyen rotaları bu şekilde buldum. Pegasus uygulamasında bazen problem oluyor websiteden deneyebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Adamlar yenilikçi davranıyo bu gidişle daha da büyürler şirket olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...