Pegasus kabin bagaj sınırı ne kadar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Pegasus'tan uçak bileti aldım. İlk defa uçağa bineceğim ve bagajlar hakkında birazcık bilgiye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum o yüzden de buraya yazıyorum. 1 adet sırt çantam ve 1 adet laptop çantam var. Bu ikisini de uçağın içine alabiliyor muyum? Bagaj ile ilgili resimi de ekledim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Adsız.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Sırt çantanız ve laptop çantanızı uçağın içine alabilirsiniz. Genellikle, sırt çantanızı kabin bagajı olarak yanınıza alabilirsiniz. Laptop çantanız da kabin bagajı olarak kabul edilir ve genellikle ek olarak başka bir el bagajı ile birlikte kabin içine alınabilir.

Pegasus gibi birçok havayolu şirketi, kabin içi bagaj için belirli ölçü ve ağırlık sınırlamalarına sahiptir. Bu sınırlamalar havaalanına giderken check-in sırasında kontrol edilir. Genellikle standart bir sırt çantası ve laptop çantası bu sınırlamaların içinde kalır, ancak yine de Pegasus'un resmi web sitesinden veya müşteri hizmetlerinden bu konuda net bilgi almanızı öneririm.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
  • Boyut ve Ağırlık:
    • Max Boyut: 55 cm x 40 cm x 20 cm
    • Max Ağırlık: 8 kg
  • Ekstra Eşyalar:
    • Pegasus, genellikle kabin bagajına ek olarak küçük bir kişisel eşya (el çantası, laptop çantası, vb.) taşımanıza izin verir. Bu kişisel eşyanın maksimum boyutu genellikle 40 cm x 30 cm x 15 cm olmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...