Pegatron Realtek Ethernet Driver sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Selamlar,

Bende bulunan eski bir bilgisayar vardı (Anakart: Pegatron IPXSB) Açayım dedim ve komşumda bulunan sorunsuz USB Format flashdiski ile Windows Proffesional 64 Bit kurdum çoğu driveri vs. indirdi ama ne yaparsam yapayım Realtek Family Ethernet Controlleri indirmedi kendi bilgisayarımın aracığıyla Driverini alıp Bu bilgisayara atıp kurmaya çalışınca ise Deep Sleep Mode adlı bir hata verdi Aygıt Yöneticisi>Ağ Bağdaştırıcıları>5 Adet Miniport Olarak gözüküyor ve başka birşey yok lütfen yardım edin Fast İnternet Adaptörü 5Mb İnterneti 600Kb Kullandırtıyor :( Kafayı yiğcem sonunda (Driver Pack Solution Yapamadım Öğretirseniz denerim başka çözümler bekliyorum)

Ekran Alıntısı.PNG
i.​

Fast İnternet Adaptörünü Takınca 8 Tane Miniport Kayboluyor ama Geri Çıkarınca oraya geri geliyor.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum sorunu google ile aratarak çözüm yolu arayabilirsin. Birkaç video izledim sanırım 2 dakkalık iş. Tabi videodakileri buraya yazamıyorum :mum:

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hoşbulduk Dostum,

Bakın internetteki çözümler Aygıt Yöneticisi>Ağ Bağdaştırıcıları> Realtek Family Çift tıkla diyor ama bende Realtek Family bulunmuyor sorun orda o bulunsa zaten internetim olur artık bıktım 5Mb Lik interneti 600Kb Kullanmaktan yardım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...