Perarls Peril Nesne Bulma Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Pearls Peril Hilesi, Pearls Peril Hileleri, Pearls Peril Hile, Pearls Peril Nesne Bulma Hilesi, Pearls Peril Obje Bulma Hilesi 
Pearls Peril oyunu hakkında ;
Pearls Peril Oyunu facebook’un belki de ilk obje bulma oyunlarından birisi olup , türüne ek örnekler olsa da hikayesi ve grafikleri ile en sevilenleri arasındadır. Tabi zamanla popülerliğini kaybetmektedir. Fakat hala girip bir kaç oyun oynayayım ve keyif alayım diyorsanız eğer kesinlikle bu süper hile ile Pearls Peril oyununa bir şans vermeniz gerekiyor.
Pearls Peril Hilesi hakkında ;
Pearls Peril Hilesi sayesinde ip ucuna ne zaman dokunursanız dokunun her defasında her saniye yeni bir ip ucu seçeneği yanacaktır. Bu da sizlere süper avantajlar sağlayacak. Kombo bonusları, süre bonusları ile çok daha fazla puan kazanacağız oyunda hızlıca ilerleme kaydederek oyunu kolaylıkla bitireceksiniz.

indirme link http://turbobit.net/h8k2sx72dkqv.html

virüs total https://www.virustotal.com/tr/url/47fee9957add30031d27ac2d4ea28e0cf1bfdec8cdbdb7cd519196be859c0650/analysis/1466056883/

Kullanımı Oyunu açın hackı açın tarayıcıyı seçin ( SADECE MOZİLLADA DENENDİ) 
AKTİF ET DİYİP
DEVAM DİYİP
TEKRAR AKTİF EDİN
VE BU KADAR
SINIRSIZ VE SÜRESİZ
BÜYÜTEÇE BASABİLİRSİNİZ

Video Vardı Ama Başka Siteye Reklam Verdiği İçin Paylaşmadım

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
İndirme Linki görmüyorum, konu şablonuna uymamışın, Hİleye dair resim veya video bulmalısın olmasa bile Konu Kilit*.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
SpecialForces' Alıntı:
İndirme Linki görmüyorum, konu şablonuna uymamışın, Hİleye dair resim veya video bulmalısın olmasa bile  Konu Kilit*.

peki

SpecialForces' Alıntı:
İndirme Linki görmüyorum, konu şablonuna uymamışın, Hİleye dair resim veya video bulmalısın olmasa bile  Konu Kilit*.

kardeşim video var ama başka sitenin reklamını rakıyor resimde öle ve link ve virüs total koydum

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Bayserseri' Alıntı:
SpecialForces' Alıntı:

peki

SpecialForces' Alıntı:

kardeşim video var ama başka sitenin reklamını rakıyor resimde öle ve link ve virüs total koydum

O ZAMAN Konuyu koymaman gerekir.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
SpecialForces' Alıntı:
Bayserseri' Alıntı:
SpecialForces' Alıntı:

peki

SpecialForces' Alıntı:

O ZAMAN Konuyu koymaman gerekir.

anlıyorum bidakine olmaz

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI

Merhaba,

Virüs totalde siteyi değil hileyi taratacaksın

Kod:
Konu Linki :
Konu virüs taraması :

Virüs Tarama Siteleri;

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...