⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Perfo - YouTube Loop

Merhaba dostlarım, ben #baXen
Bu konumda sizlere YouTube'da videoları, şarkıları döngüye sokan bir program tanıtacağım.
Programı tamamen kendim hazırlamış bulunmaktayım.
Bu programda şarkılarınızı istediğiniz kadar oynatabilir, sonsuz döngüye sokabilir, belirli bir süreden başlatabilir, rêklâmları geçebilir ve normalden daha yüksek kalitede ses alabilirsiniz.
Fazla anlatmayacağım "Kullanımı" bölümünden öğrenebilir ve "İndir & VirüsTotel" bölümünden indirebilirsiniz. İyi forumlar.

•Programı indirin ve çalıştırın.
•Adres bölümüne videonun sonunda ki kodu giriniz. Ör. "y0C0e-xte3E"
•Zamana ayarlarından dakika ve saniye ile nerede başlayacağını seçin.(Baştan başlamasını istiyorsanız ikisine de 0 yazınız.)
•Döngü ayarlarından kaç kere çalacağını ayarlayabilirsiniz.(İsterseniz "Sonsuz Döngü" seçeneği ile bitmemesini sağlayabilirsiniz.)
•Rêklâm geldiğinde geçmek için "Rêklâm Geç!" butonuna tıklayınız.
•Adblock kurulumu için "Adblock" butonuna tıklayınız.
•Ayarlarınızı yaptıktan sonra "Başlat" yazan butona tıklayıp bekleyiniz.

İndirmek için:
VirüsTotal için:
Merhaba dostlarım, ben #ba
Bu konumda sizlere YouTube'da videoları, şarkıları döngüye sokan bir program tanıtacağım.
Programı tamamen kendim hazırlamış bulunmaktayım.
Bu programda şarkılarınızı istediğiniz kadar oynatabilir, sonsuz döngüye sokabilir, belirli bir süreden başlatabilir, rêklâmları geçebilir ve normalden daha yüksek kalitede ses alabilirsiniz.
Fazla anlatmayacağım "Kullanımı" bölümünden öğrenebilir ve "İndir & VirüsTotel" bölümünden indirebilirsiniz. İyi forumlar.
•Programı indirin ve çalıştırın.
•Adres bölümüne videonun sonunda ki kodu giriniz. Ör. "y0C0e-xte3E"
•Zamana ayarlarından dakika ve saniye ile nerede başlayacağını seçin.(Baştan başlamasını istiyorsanız ikisine de 0 yazınız.)
•Döngü ayarlarından kaç kere çalacağını ayarlayabilirsiniz.(İsterseniz "Sonsuz Döngü" seçeneği ile bitmemesini sağlayabilirsiniz.)
•Rêklâm geldiğinde geçmek için "Rêklâm Geç!" butonuna tıklayınız.
•Adblock kurulumu için "Adblock" butonuna tıklayınız.
•Ayarlarınızı yaptıktan sonra "Başlat" yazan butona tıklayıp bekleyiniz.
İndirmek için:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
VirüsTotal için:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Son düzenleme: