CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
1 hdd 2ssd var bilgisayardassd takabilirsin biraz performans artar
öncelikle biraz şaşırdım diyelimMerhabalar Öncelikle gereksiz dosyaları silip masaüstünüzü tek bir dosya içinde toplamınızı öneririm ve arkaplanı tek renk olarak kullanmanızı!
win+r tuşuna basıp %TEMP% yazıp enter yapın ve çıkan tüm dosyaları silin(çerez dosyalar)
win+r tuşuna basıp prefetch yazıp enter yapın ve çıkan tüm dosyaları silin(çerez dosyalar)
cpu hızlandıran programları deneye bilirsiniz thottlestop denen program oldukça başarılı bende kullanıyorum
kullanmadğınız usbyi pcye takıp bilgisayırım bölümünden usbnin ismine sağ tıklayıp readybost olarak ata yapabilirsiniz ram işlemi görecektir
umarım işinize yarar iyi bayramlar
yaptıktan sonra kapatıp açmanı öneririm pcyi zaten açılış hızını görünce biraz daha şaşıracaksınızöncelikle biraz şaşırdım diyelim. 20gb dosya buldu ve sildi şimdide dediğin programı kullanacağım inşallah olur çok teşekkür ederim
soğutmak için verdiğin öneri için sağolöncelikle sistem özelliklerini yazsan daha iyi olurdu.Ve laptopba ekran kartın intel hd graphic bile olsa bir kaç alet edevant ile harici ekran kartı takabilirsin bu sana yeni bilgisayar para çıkaracaktır ama illada ben ekran kartı takıcam diyorsan 1 adet psu yada ihtiyacın var en az 450w yetecektir yada 400w. Soğutucu olarak rampage ad-rc8 modelini kullanabilirsin aynı zamanda disk birleştirme yönetmini yaparsan ve o bilgisayara ssd yoksa bir ssd takarsan tadından yenmez.
İlk önce masa üstü herşeyi kaldırmalısın ve performance arttırıcı videoları izleyip uyguladıktan sonra gerekli ürünleri satın alabilirsinilk başta konuyu büyük ihtimalle yanlış yere açtım o yüzden özür dilerim mh ekibi
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarım var performans arttırmak istiyorum ne yapabilirim. bildiğiniz iyi bir laptop soğutucu varmı? ekran kartı düşük harici ekran kartı taksam olurmu? 600-700tl civarı bir bütçem var (ekran kartım var ama takamıyorum tabiki) bu bütçeye uygun yardımcı olursanız sevinirim
Tekrardan teşekkür ederim es geçmeyeceğimyaptıktan sonra kapatıp açmanı öneririm pcyi zaten açılış hızını görünce biraz daha şaşıracaksınız
bir program daha önerebilirim ram temizliği için wise memory optimizerhepsini kullanıyorum ve işime yarıyor
ne demek rica ederimsoğutmak için verdiğin öneri için sağol
biraz korkutucuydu ram temizlerken bilgisayarda ilkkez 8in 8inide kullandı sonra 2gb a düşürdüyaptıktan sonra kapatıp açmanı öneririm pcyi zaten açılış hızını görünce biraz daha şaşıracaksınız
bir program daha önerebilirim ram temizliği için wise memory optimizerhepsini kullanıyorum ve işime yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?