daha iyi bir işlemci kullanıp ram den kısabilirsin
intel şuan önermiyorum eski modellerin performansı son açıktan sonra iyice düştü ryzen alamalısın drop yemek istemiyorsan.
ryzen tercih ederim özellikle
AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz Box İşlemci
844,29 TL fiyatlarında kaliteli dir
Kendin toplamadan önce kaliteli bilgiler topla. Çeşitli youtube kanalları var, forumlar var. Sadece burdan sorma kendin de araştır. İşlemci değiştirebilirsin Ryzen marka alabilirsin.(Ör: AMD Ryzen 5 2400G 3.6GHz Soket AM4+ 65W İşlemci) Mecburen anakart da değişecek.(Ör: Asus PRIME X370-PRO AMD Çipset Soket AM4 DDR4 3200(O.C.) DP HDMI USB 3.1 Anakart) benim verdiklerim sadece örnek. Araştırmacı olman senin için daha iyi olacaktır.
Ya 7k paraya 2 monitörlü gaming pc bile ayarlanır. Biraz araştırma yaparak bunu daha da netleştirebilirsin.teşekürler tavsiyen için agacım bu parçaları zaten bi forumda denk geldim sizlerlede paylaşmak istedim değiştirmem gerkeen şeyler varmı diye tavsiyen için teşekür ederim agacım <3
peki işelmci olarak tavsiyen nedir
aga zaten limt 7bin değil 9 a kadar çıkıyorramini indirme kardeşim günümüz oyunlarında gerekli
mesela oyunu alta indirip arkadan 1080 p 60 fps fidyo filan izleyebilirsin
ya nese fazla uzattım eğer uzun ömürlü kullancaksan dursun ram
sonra update yapcaksan (tabiki yapcaksın) bilmem :/
sağol aga tekraradan dedim gibi fiyat min 7bin 9bine kadar çıka bilirYa 7k paraya 2 monitörlü gaming pc bile ayarlanır. Biraz araştırma yaparak bunu daha da netleştirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?