Gittiğin yola inandıysan attığın adımlardan korkma
Uzman Üye
Arkdaş'lar bu gün Perl adında bir yazlım dili duydum okudum çok iyi duruyor anlama öğrenmeme yardımcı olcak ardaşlarlar varsa yoruma bekliyorum
atsana knkadostum dur bir link atıcam memoryhacker sitesine ait bir post LİNK burda link var tıkla git abi orda yazıyor
Post automatically merged:
önere bileceğin direk bir link varmı site'de olur abi ?
atsana knka
şu 1 gardaşım beceremessinli felan konuşma haddini bil bilmediğim için sordum ben bilmemek ayıp birşey deildirbak kardeşim orda kos koca LİNK diye bir yazı var ona tıkla diyecem ama sen gene beceremezsin al sna direk link
https://memoryhackers.org/konular/perl-nedir.69427/
Gülmekten karnım ağırdıbak kardeşim orda kos koca LİNK diye bir yazı var ona tıkla diyecem ama sen gene beceremezsin al sna direk link
https://memoryhackers.org/konular/perl-nedir.69427/
konuyu tam oku bak orda öğrenmek istiyorum yazıyor her perl'de öyle dalınmazPeri dili sanıp geldim. Gidiyorum, iyi forumlar.
bak 302 tane mesajın var ondan dedim yani yanlış anladıysan pardon seni kırmak istememiştimşu 1 gardaşım beceremessinli felan konuşma haddini bil bilmediğim için sordum ben bilmemek ayıp birşey deildir
Gardaşım bende yazdımki orda knka perl nedir ilkdefa duyyorum benimlede paylaşırmısın dedim senın direk sen bilmessin felan yazdın kırıcı oldu o yüzden neyse kb kapatalım konuyu şuan verdiğin linkiokuyorum eyw link içinkonuyu tam oku bak orda öğrenmek istiyorum yazıyor her perl'de öyle dalınmaz
Post automatically merged:
bak 302 tane mesajın var ondan dedim yani yanlış anladıysan pardon seni kırmak istememiştim
ö.d ama ben bilemessin demdim orda kos koca LİNK yazısı var tıklasan gidersin dedim tamam kapatlım gene kusura bakma ♥Gardaşım bende yazdımki orda knka perl nedir ilkdefa duyyorum benimlede paylaşırmısın dedim senın direk sen bilmessin felan yazdın kırıcı oldu o yüzden neyse kb kapatalım konuyu şuan verdiğin linkiokuyorum eyw link için
neyse gardaşım öd sen kusra bakam kırdıysam sana iyi eğlenceler <3ö.d ama ben bilemessin demdim orda kos koca LİNK yazısı var tıklasan gidersin dedim tamam kapatlım gene kusura bakma ♥
kanka önerebilceğin bir kanal varmıdır buraya linkini bıraksan sana zahmet ?youtube da videoları var en iyi ordan öğrenirsin
aynı sekılde gördüm sandım bende xdPeri dili sanıp geldim. Gidiyorum, iyi forumlar.
ö.d ama ben bilemessin demdim orda kos koca LİNK yazısı var tıklasan gidersin dedim tamam kapatlım gene kusura bakma ♥