Pes 2016'yı açarken VRAM hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Pes 2016'yı crackli bir biçimde indirdim. Sonrasında oyunu açtığımda, resimdeki hata meydana geldi. Yoksay dedim. Her şey iyi güzel ilerledi, hiçbir problem yaşanmadı. Ana Lig başlattım sonra ilk maçıma girdim. Ve oyunun başındaki normalde geçebildiğimiz sahneleri ve oyunun içinde -örneğin şut attığımızda- oluşan pozisyon tekrarlarını geçemediğimi fark ettim. Klavyedeki her tuşa bastım, olmadı. Normalde Escape tuşu ile geçiyor diye biliyorum. Ancak onla da geçemedim. Türlü yöntemler denedim, çözünürlüğü değiştirdim, oyunu pencere moduna aldım, yine olmadı. Sorun bu VRAM hatasından kaynaklıdır diye Youtube'da birkaç video izledim, regedit üzerinden yaptıkları şeylerin aynısını yaptım. Bilgisayarı tekrar başlattım. Yine olmadı. VRAM de sabit kaldı. Bu enteresan hatanın nedeni nedir, VRAM hatasıyla bağlantılı mıdır, yoksa indirdiğim crackte mi bir problem var birisi yardımcı olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    4.8 KB · Görüntüleme: 52
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sistemini yazabilir misin ?
Post automatically merged:

Eğer sistemin yetiyorsa, crackte sorun vardır.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sistemini yazabilir misin ?
Post automatically merged:

Eğer sistemin yetiyorsa, crackte sorun vardır.
Sistemimin yeteceğini sanıyorum, çünkü 2016'ta da aynı bilgisayarlaydım ve Pes 2016'yı yaklaşık 4-5 ay boyunca oynadım. O zaman hiçbir problem yoktu, sistemimin yetersiz kalacağını düşünmüyorum

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sistemin oyunu kaldırmıyor olabilir bi sistemini yaz bi bakayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...