Pes 21 Myclub da Hızlı Para Kasımı (Yeni Başladım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar pes oynamasını uzun yıllardır biliyorum. Myclub a 21 le başladım ve para kasıp oyuncu açmam lazım. Takım şuan çok kötü durumda sadece iconic ronaldo var onuda nasıl aldım bilmiyorum.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ronaldoyu oyun kendi veriyor :D Hocam belirli bir günlerde matchday veriyor onları yaparsan yanlış bilmiyorsam 5000 puan üzerine 100 myclub parası veriyordu veya oyuna para yatırarak top açabilirsin

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Ronaldoyu oyun kendi veriyor :D Hocam belirli bir günlerde matchday veriyor onları yaparsan yanlış bilmiyorsam 5000 puan üzerine 100 myclub parası veriyordu veya oyuna para yatırarak top açabilirsin
Ya geçen yıl günün ilk galibiyetine 25.000 gp veriyormuş. Bu yılda aynısı var mı.

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
myclub parası için günlük giriş ve günlük machtad ları oynarsan kasabilirsin gp içinde dandkik oyuncu ve teknik direktor ayarlıyıp kadro kur zaten her maçta bir yetenek avcısı veriyor kurdugun kadronun sozlesmesi bittimi sat sonra yetenek avcıları aç yine aynısnı yap smilu maç yap bu arada full kazansın istiyorsan pes 2021 fling trainer kullan ben oyle gp kasıyordum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...