Çözüldü PES2021 çalıştırmayı durdurdu hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba,

Oyunu Steam'den satın aldım. myClub üzerin de maç atarken bir anda çalıştırmayı durdurdu problemi ile karşı karşıya kalıyorum maçı kazanacaksam bile bu hatadan dolayı kaybediyorum. Sürücülerim falan güncel çözümü var mı acaba?

Saygılarımla.

Çözüm
Merhabalar öncelikle oyunun kurulu olduğu dosya dan çalıştırmayı deneyebilirsiniz yine olmazsa alta bıraktığımız vc redist sürümlerini kurup tekrar deneyiniz yine olmazsa en son çare oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz alta bir de video bırakıyorum onu da ineceleyebilirsiniz

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar öncelikle oyunun kurulu olduğu dosya dan çalıştırmayı deneyebilirsiniz yine olmazsa alta bıraktığımız vc redist sürümlerini kurup tekrar deneyiniz yine olmazsa en son çare oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz alta bir de video bırakıyorum onu da ineceleyebilirsiniz

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI

bunların olmama ihtimaline karşı settings/online kısmına girip udp portu seçeneğini otomatikten çekip 0 değerini girmeyi deneyebilirsin, baktığım kadarıyla işine yarayan arkadaşlar olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...