Oyunu Steam'den satın aldım. myClub üzerin de maç atarken bir anda çalıştırmayı durdurdu problemi ile karşı karşıya kalıyorum maçı kazanacaksam bile bu hatadan dolayı kaybediyorum. Sürücülerim falan güncel çözümü var mı acaba?
Merhabalar öncelikle oyunun kurulu olduğu dosya dan çalıştırmayı deneyebilirsiniz yine olmazsa alta bıraktığımız vc redist sürümlerini kurup tekrar deneyiniz yine olmazsa en son çare oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz alta bir de video bırakıyorum onu da ineceleyebilirsiniz
Merhabalar öncelikle oyunun kurulu olduğu dosya dan çalıştırmayı deneyebilirsiniz yine olmazsa alta bıraktığımız vc redist sürümlerini kurup tekrar deneyiniz yine olmazsa en son çare oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz alta bir de video bırakıyorum onu da ineceleyebilirsiniz
bunların olmama ihtimaline karşı settings/online kısmına girip udp portu seçeneğini otomatikten çekip 0 değerini girmeyi deneyebilirsin, baktığım kadarıyla işine yarayan arkadaşlar olmuş