phantom mu vandal mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𝐥𝐚 𝐯𝐢𝐭𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐬𝐚𝐫𝐚 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐚
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
vandal

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Oynayışına bağlı,phantom daha çok spary için kullanırken vandal kafaya tek atmak için kullanılıyor.Aimin iyise Vandal,normal ise Phantom öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben phantom diyorum çünkü phantom hem daha hızlı hemde daha az sekiyor

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Vandal Phantomun aksine Kafadan uzak-yakın kafadan tek atıyor ancak Phantom 50 Metreden sonra 140 vuruyor buda Rakip tam kalkan çekmişse 10 can bırakır anlamına geliyor
Vandalın 25 mermisi varken Phantomun 30 mermisi var. Buda 5 mermilik bir hata payı demek Ne kadar az gözüksede hafife almayın derim.
Vandalın Tepme oranı Phantomun tepme oranından biraz daha fazla. Buda demek oluyor ki Uzak mesafeden Phantom daha mantıklı
Sonuca gelirsek, O gün Aiminiz iyiyse ve Aiminize güveniyorsanız Vandal, Aiminize pek güvenmiyorsanız Phantom almak daha mantıklısı
İkiside birbirinden güzel silahlar.
NOT: Phantom almak için illa Aiminizin kötü olmasına gerek yok. Kendinizde poligonda İki silahıda deneyip kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.
Bu arada ben Phantomcuyum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oynadığın karaktere ve oynayış tarzına bağlı yok ben kafayı tutturamam dersen phantom iyiyim dersen vandal

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
uzak mesafede vandal kafaya tek atıyor phantam ise atamıyorum ama phantom yakın mesafede cok daha iyi ve phantımun 30mermisi var vandalın 25 yani aslında sana bağlı ama vandal daha iyi eğer ki one tap falan oynayacaksan

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu kısıden kısıye gore degısır kullanıma baglı benım ıcın vandal daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...