Onaylı Üye
Pasa' Alıntı:yok kardeş çalışmıyor hile gerekli yerlere benim yerime bildirirsen sevinirim :dodgy:SpeedyGonzales' Alıntı:kral324' Alıntı:Abi trojan eklemiyeydiniz :/
Herhangi kötü amaçlı bi yazılım yok içerisinde Antivirüs uyarı veriyorsa beyaz listeye ekle dosyayı yada oyuna gireceğin vakit geçici olarak deaktif et.
Reisçolak11' Alıntı:çalışmıyor neden ?
Hile çalışıyor kardeşim, çalışmıyorsa da yaşadığın sorunu detayıyla açıkla yardımcı olmaya çalışayım.
ayhantaskan58' Alıntı:Security alet veriyor fix hile
Bu güncellenmiş yeni versiyon, şuan halen aktif bir şekilde kullanıyorum Log vermiyor. Bilgisayarınızda Cheat Engine yada diğer hilelerin dosyaları açık klasör içerisinde duruyorsa XıngCode 3 bilgisayarınızı taradığı için dosyaları tespit edip log verecektir.
Tekrar denersen sorun düzeliyor, aynı durum bende de mevcut sayfayı 2 defa açıyor tavsiyem önceden giriş yap 2 adet reklama tıkla programı tekrar aç. Program tekrardan ******* tıklamanı isterse adımı tekrarla oyuna gir inject olacaktır büyük bi ihtimalle.HileliAdam851' Alıntı:Abi eski Mhloader oyuna girdimizde buraya yönlendiriyo yeniside oyunu açtımızda İnject olmuyo phantomers waiting yazısı yeşil olarak kalıyor çözüm ??
alihackera' Alıntı:Neden Wall Hack YOK
Yakında yeni özelliklerin geleceği belirtildi, bizde bekliyoruz.
showtime58' Alıntı:Ooo süper vallahi. Ne zamandırlı beklediğim hile. Sonunda çıktı be. Eliniz emeğinize sağlık, çok teşekkürler. Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız. Başarılarınızın devamını diliyorum..
Bluwekters' Alıntı:Log Veriyor ? nasıl Çözebilirim ?
:huh:
hile fix yemiştir fazla girmeyin ban yersinizArif213' Alıntı:Bluwekters' Alıntı:Log Veriyor ? nasıl Çözebilirim ?
:huh:
Kardeş Bendede log veriyor daha yeni indirdim ya offffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?