Onaylı Üye
RE: Phantomers DWORD Vip Hack 2.1 [Magnet,GhostMaster] - [26.05.2016]
Bende üyeyim kardeş, yönetimle bir bağlantım yok şuan hile bende sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Phantomers hata bölümüne konunu aç birde tekniker arkadaşlarımız baksınlar.
Pasa' Alıntı:yok kardeş çalışmıyor hile gerekli yerlere benim yerime bildirirsen sevinirim :dodgy:SpeedyGonzales' Alıntı:kral324' Alıntı:Abi trojan eklemiyeydiniz :/
Herhangi kötü amaçlı bi yazılım yok içerisinde Antivirüs uyarı veriyorsa beyaz listeye ekle dosyayı yada oyuna gireceğin vakit geçici olarak deaktif et.
Reisçolak11' Alıntı:çalışmıyor neden ?
Hile çalışıyor kardeşim, çalışmıyorsa da yaşadığın sorunu detayıyla açıkla yardımcı olmaya çalışayım.
ayhantaskan58' Alıntı:Security alet veriyor fix hile
Bu güncellenmiş yeni versiyon, şuan halen aktif bir şekilde kullanıyorum Log vermiyor. Bilgisayarınızda Cheat Engine yada diğer hilelerin dosyaları açık klasör içerisinde duruyorsa XıngCode 3 bilgisayarınızı taradığı için dosyaları tespit edip log verecektir.
Tekrar denersen sorun düzeliyor, aynı durum bende de mevcut sayfayı 2 defa açıyor tavsiyem önceden giriş yap 2 adet reklama tıkla programı tekrar aç. Program tekrardan ******* tıklamanı isterse adımı tekrarla oyuna gir inject olacaktır büyük bi ihtimalle.HileliAdam851' Alıntı:Abi eski Mhloader oyuna girdimizde buraya yönlendiriyo yeniside oyunu açtımızda İnject olmuyo phantomers waiting yazısı yeşil olarak kalıyor çözüm ??
alihackera' Alıntı:Neden Wall Hack YOK
Yakında yeni özelliklerin geleceği belirtildi, bizde bekliyoruz.
Bende üyeyim kardeş, yönetimle bir bağlantım yok şuan hile bende sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Phantomers hata bölümüne konunu aç birde tekniker arkadaşlarımız baksınlar.