Phantormers Oyun Karakterleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Oyunda şu anlık sadece 5 adet bir birinden yetenekli karakterler bulunmaktadır. Atıcı, Sniper, Bombacı/kurtarıcı, Mühendis ve şu agresif ağır makineli klasik bir karakterde bulunuyor. Zaten hepsi hakkında bilgi vereceğiz dedik ama yalan yanlış bilgiler olsun istemiyorum o yüzden araştırarak yazıyorum.[/FONT]

[font=Roboto, sans-serif]
2jG0mj.png
                                         [font=Roboto, sans-serif]Phantomers Karakterleri (RIFLEMAN)[/FONT]
[/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Bu abimizz oyunun başrol oyuncusu, Oyunun kendine has kuvvetli silahlarından biri olan M32 ve SENTRY isimli ağır makineli bir silah kullanabilmekte, Diğer karakterlerden daha baskın olduğu konusunda hem fikir olabiliriz. Yakında silahları konusunda bir ekleme yapabilirim sizlere sorun yok Konya yolundayım![/FONT][/FONT]
[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]EKLEME : M32 aslında bir bombalama silahıymış, İçerisine 5 adet bomba bulundurulabilen silah’ın yanında birde hafif makineli tüfek yer almakta. Sentry ise Yere monte ettikten sonra otomatik olarak düşmanı algılar ve yok edilmedikçe yok eder.[/FONT][/FONT]
[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Benim hadi ilk favorim bu olsun şimdiden oyunda görüşeceğimiz için sık sık başka oyunlarda alıştırma yaparak eyim kazanmak istiyorum, Bakalım Rifleman bizlere nasıl bir güzellik sağlayacak ve ekşınlı saatler yaşatacak o yüzden şimdilik bu kadarı ile bilgi bizlere yeterde artar bile sanırım.[/FONT][/FONT]
[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Karakter hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.[/FONT][/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]
E3v1n8.png
[font=Roboto, sans-serif]Phantomers Karakterleri (SNIPER)[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Abi, Bana kalırsa en çok gizemli ve çekici bu olacak, Rifleman hakkındaki düşüncelerimi tamamen tersine çevirdi, Tamda istediğim gibi bir Phantomers karakteri kendisi ile eğim dışında hızlı arkadaşlarımız adam akıllı seri oyunlar sergileyebilir.[/FONT][/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ekipmanları arasında en iyisi haliyle LXM46 isimli uzun namlulu, Suikastçı silahıdır, Tek seferde 120 darbe ile düşmanınızı alt edebilirsiniz. Bunu başarmasının sebebi silahın kendine has RPG tarzında roket atabilmesi olmuş bence gayet başarılı gözüküyor. Patlayıcılı bir Sniper tüfeği enteresan geldi bana açıkçası.[/FONT][/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Sensöz cihazı şu anlık ne işe yaradığını bilmiyorum fakat ekleme yapacağım ilerde.[/FONT][/FONT]
[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Bu 2 Ekipmanın yanı sıra, Elinize 30 mermi kapasiteli birde taramalı tüfek alabileceksiniz.[/FONT][/FONT][/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]
ZYGygZ.png
[font=Roboto, sans-serif]Phantomers Karakterleri (POINTMAN)[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Bu çekici ablamız, Aslında oyunda bombacı mülayim diye adlandırabileceğimiz sinsi ve etkin çözümcü ablamız çekiciliğinin ardında  çok başka cesur yüreklerde taşıdığını düşünüyorum, Phantomers Pointman her ne kadar’da bir kadına aykırı bir kelime olsa bile bence kadınlar arasında Esmer çekici bu olacak.[/FONT][/FONT]
[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ekipmanları ise Elindeki el bombası kıvamındaki Scan Granade ile düşmanlarınızı duvarlar ardında bile görebilir, Ön hazırlık yaparak atak gerçekleştirebilirsiniz. Suppy Rack ile Cephane tazeleyebilir belkide sağlığınızı yenileme işlemine kalkışabilirsiniz.[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]
nE1qAV.png
[font=Roboto, sans-serif]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
 Karakterleri (ENGINEER)[/FONT]

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]İşte bu ablamız ise tam bir sarışın bomba, Zekiliği sayesinde kendisi oyunda mühendis seviyesinde görev yapmaktadır, Casusluk yapabilme yeteneğine sahiptir, zaten oyunda bu işlemleri uygulayarak öğreneceksiniz fakat bizler sizler için bu şekilde ön bilgileri sunalım merak eden zaten okur diyoruz.[/FONT][/FONT]
[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ekipmanları ise Emp Grenade, Yine el bombası zannettiğimiz bu bomba şok dalgası ile zarar vermektedir. Centry Drone ise akıllı bir ölüm makinesidir, Küçük ama etkili diyebileceğimiz bu oyuncak kendi başına göre uçabilme yeteneğine sahiptir. Fark ettiği düşmanlarını seri bir şekilde öldürebilme özelliğine sahip olan Drone sanırım bizlere çok sıkıntılı oyunlar yaşatacak.[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]
vZMBgz.png
[font=Roboto, sans-serif]DESTROYER[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ağır abimiz, Dest bu kez yine diğer FPS oyunlarında olmazsa olmazlardan biridir. Kravatı ve ceketi ile değişik bir tarzı yakalayan DESTROYER M134 isimli kocaman bir silaha sahip bunun yanında birde Blast Sensor bulunmakta Allah sonumuzu hayır etsin.[/FONT][/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ekipmanlarına gelecek olursak eğer, M134 100+Mermi kapasiteli dakikada 60 üzeri mermi atabilen bir ağır makineli silahtır.[/FONT][/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ekipmanları arasında bulunan, Blast Sensor ise ortaya konulduğu andan itibariyle Etrafa yaklaşık olarak 10 adet patlayıcı saçarak yok edebilir fazlasıyla kuvvetli olduğunu düşünüyorum öğrendiğim kadarıyla bu kadar olması lazım elbette yanında ekstra silahları mevcuttur.[/FONT][/FONT]
[font=Roboto, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Phantomers Karakterleri ve Özellikleri hakkında şimdilik bildiklerimiz bu kadar, resmi sitelerinde bile bu denli geniş açıklamalı bilgiler bulamazsınız Emeğe saygı niteliğinde Lütfen bu yazımızı alıntı yapmayınız. Yorumlarınızı ve bilgilerinizi bizler ile payşabilirsiniz sizleri dinlemekten çok fazla zevk aldığımızı ve bilgilerimiz üzerine bilgilerinizi eklediğiniz için onur duyacağımızı bilmenizi isterim, neyse çok uzattım görüşmek üzere yakışıklı ve güzel kardeşlerim.[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...