Philips monitör renkler canlı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Michael Corleone
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaş yeni philips monitör aldım fakat renkleri nedense canlı göstermiyor siyahı hafif gri gibi maviyi mavi değil sanki parlaklık yüzde 2000 lere falan gelmiş soluk bir ekran var ney yapmam gerekiyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Geri iade yap veya ekran ayarlarını kontrol et

Michael Corleone
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bence iadelik bir durum yok ayarlarla ilgili hangi ayarı yaparsam düzelir bu

Üye
10 HİZMET YILI
Ne kadar süre oldu satın alalı? buna bağlı olarak eğerki internetten aldıysanız 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız bulunmakta.

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Modeli ne monitorun

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sağ altta tuş ayarlarından yapmayı denedin mi ya da kullandığın ekran kartı ayarlarına bakmayı?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
monitörün sağındaki veya arkasındaki veya altındaki ayarlarla oyna bakayım bi kontrast felan yüksektir belki

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ekran ayarını kontrrol etmeni tavsiye ediyorum eğer oda olmazsa geri iade et

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Knka suruc ne ıse masaustune gel sag tıkla ayarlarından onu yuzde 50 - 55 arası yap uygula de ordan ayarla işte renklerin tonuna göre basıt bırsey o onun ıcın ıade vermezler

hello there stalker :v
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
benim monitör Philips 227E, 2013'de almıştım, full HD led, renkleri çok canlı ve parlak 7 senelik monitör olmasına rağmen, bütün ayarlarını kontrol et, ben de ilk aldığımda öyleydi, kendim ayarladım, ayrıca ekran kartım Nvidia olduğu için Nvidia Kontrol Panelinden de renk canlılığı artırma ayarı var, onu da yaptım :)

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaş yeni philips monitör aldım fakat renkleri nedense canlı göstermiyor siyahı hafif gri gibi maviyi mavi değil sanki parlaklık yüzde 2000 lere falan gelmiş soluk bir ekran var ney yapmam gerekiyor
Merhabalar yarısarabası31;
Aldığın monitörün markasını paylaşmışsın, modelini de paylaşabilir misin? Kronik bir rahatsızlık olsaydı piyasadan toplatılan bir model olurdu ve sana o ürün için fatura kesilmezdi. Anladığım kadarıyla iade süreci var ama öncesinde monitör ile gelen cd bir göz at, cd yoksa modeli internette aratıp sorununu ekle sitesinde bir göz at. Ve sitesindeki destek bölümüne ulaş onlar sana ne yapman gerektiğini söyler en son çare ürünü iade edebilirsin. Bu sürede monitörsüz kalmaman için adımlardı. İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
nvidia denetim masasından masaüstü renk ayarlarına gel digital vibrance arttır hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...