15 Mar 2021 #1 HSNSABBAH Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey Süper Üye Katılım 18 Ara 2016 Mesajlar 687 Çözümler 5 Tepki puanı 33 Ödüller 8 Yaş 31 9 HİZMET YILI Arkadaşlar Photoshop'u açıyorum arka plan sürekli sarı beyaz yapamıyorum renk değiştirme yerinde beyaz yok nasıl düzeltirim? Moderatörün son düzenlenenleri: 16 Mar 2021
Arkadaşlar Photoshop'u açıyorum arka plan sürekli sarı beyaz yapamıyorum renk değiştirme yerinde beyaz yok nasıl düzeltirim?
Çözüm A A aedm3 17 Mar 2021 HSNSABBAH' Alıntı: Yaptım olmadı :/ Boş bir sayfa oluşturuyorum sarı renk ile başlatıyor değiştirmeye çalışıyorum beyazın yerinde sarı var Genişletmek için tıklayın ... Burdan renkleri beyaz siyah yaptıktan sonra White'ın seçili olduğundan emin ol işaretli alanda
HSNSABBAH' Alıntı: Yaptım olmadı :/ Boş bir sayfa oluşturuyorum sarı renk ile başlatıyor değiştirmeye çalışıyorum beyazın yerinde sarı var Genişletmek için tıklayın ... Burdan renkleri beyaz siyah yaptıktan sonra White'ın seçili olduğundan emin ol işaretli alanda
15 Mar 2021 #2 erdenizq E Yolunda Giden Herşeyi Yol Kenarından İzliyoruz Seçkin Üye Katılım 22 Tem 2019 Mesajlar 306 Çözümler 1 Tepki puanı 15 Ödüller 2 Yaş 27 6 HİZMET YILI Sarı Beyaz yok siyah Beyaz - Mavi Beyaz - Var Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Mar 2021 #3 Johannes67 J Scott Mccall Seçkin Üye Katılım 6 Ara 2020 Mesajlar 304 Çözümler 1 Tepki puanı 13 Ödüller 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI kullandığın photosop programının ismi ne Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Mar 2021 #4 aedm3 A Seçkin Üye Katılım 7 Mar 2020 Mesajlar 314 Çözümler 6 Tepki puanı 25 Ödüller 4 6 HİZMET YILI Kullandığın programa göre yardımcı olabilirim. Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Mar 2021 #5 Cenoupixxx C Sen zayıfsın çünkü sende nefret eksikliği var Seçkin Üye Katılım 8 Tem 2016 Mesajlar 316 Çözümler 4 Tepki puanı 18 Yaş 26 9 HİZMET YILI Kullandığınız programı söylerseniz yardımcı olabiliriz. Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Mar 2021 Yasaklandı #6 osonpanc22 O Unknown Banlı Üye Katılım 3 Ağu 2020 Mesajlar 250 Çözümler 1 Tepki puanı 34 Ödüller 2 5 HİZMET YILI Photoshop CC ise benimle Discord'dan iletişime geçin. Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Mar 2021 #7 hznuri1 Seçkin Üye Katılım 1 Mar 2018 Mesajlar 360 Tepki puanı 20 Ödüller 8 Yaş 27 8 HİZMET YILI beyaz bir PNG resim eklersen nasıl olur Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Mar 2021 Konuyu başlatan #8 HSNSABBAH Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey Süper Üye Katılım 18 Ara 2016 Mesajlar 687 Çözümler 5 Tepki puanı 33 Ödüller 8 Yaş 31 9 HİZMET YILI osonpanc22' Alıntı: Photoshop CC ise benimle Discord'dan iletişime geçin. Genişletmek için tıklayın ... cs6 Post automatically merged: 16 Mar 2021 berkay320' Alıntı: Kullandığınız programı söylerseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıklayın ... cs6 Oyla 0 Olumsuz oyla
osonpanc22' Alıntı: Photoshop CC ise benimle Discord'dan iletişime geçin. Genişletmek için tıklayın ... cs6 Post automatically merged: 16 Mar 2021 berkay320' Alıntı: Kullandığınız programı söylerseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıklayın ... cs6
16 Mar 2021 #9 Defkhan Besdokuz ☾⭒ königsrasse Ultra Üye Katılım 28 Ağu 2018 Mesajlar 1,741 Çözümler 33 Tepki puanı 316 Ödüller 10 7 HİZMET YILI Dostum sol üstte dosyadan yeni bir çalışma alanı oluştururken arka planı seçebiliyorsun, özel renk, transparan gibi seçenekler oluyor oradan rengi seçip arkayı istediğin renk yapabilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
Dostum sol üstte dosyadan yeni bir çalışma alanı oluştururken arka planı seçebiliyorsun, özel renk, transparan gibi seçenekler oluyor oradan rengi seçip arkayı istediğin renk yapabilirsin.
16 Mar 2021 #10 aedm3 A Seçkin Üye Katılım 7 Mar 2020 Mesajlar 314 Çözümler 6 Tepki puanı 25 Ödüller 4 6 HİZMET YILI Dostum eğer hiçbir çözüm olmazsa photoshop'u resetliyebilirsin.Aşağıdaki adımları takip et. #Adım 1 : Photoshop açılırken Shift+Ctrl+Alt yap. #Adım 2 : Çıkan seçeneklerden Yes(Evet)'i seç. Böyle %100 olasılık vermiyorum ama düzelmesine yardımcı olabilir. Uygulama sıfır gibi olacak. Oyla 0 Olumsuz oyla
Dostum eğer hiçbir çözüm olmazsa photoshop'u resetliyebilirsin.Aşağıdaki adımları takip et. #Adım 1 : Photoshop açılırken Shift+Ctrl+Alt yap. #Adım 2 : Çıkan seçeneklerden Yes(Evet)'i seç. Böyle %100 olasılık vermiyorum ama düzelmesine yardımcı olabilir. Uygulama sıfır gibi olacak.
16 Mar 2021 #11 whatcoo W Üye Katılım 14 Mar 2017 Mesajlar 38 Tepki puanı 3 9 HİZMET YILI hangi brogram kulanıyosun Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Mar 2021 Konuyu başlatan #12 HSNSABBAH Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey Süper Üye Katılım 18 Ara 2016 Mesajlar 687 Çözümler 5 Tepki puanı 33 Ödüller 8 Yaş 31 9 HİZMET YILI aedm3' Alıntı: Dostum eğer hiçbir çözüm olmazsa photoshop'u resetliyebilirsin.Aşağıdaki adımları takip et. #Adım 1 : Photoshop açılırken Shift+Ctrl+Alt yap. #Adım 2 : Çıkan seçeneklerden Yes(Evet)'i seç. Böyle %100 olasılık vermiyorum ama düzelmesine yardımcı olabilir. Uygulama sıfır gibi olacak. Genişletmek için tıklayın ... Yaptım olmadı :/ Boş bir sayfa oluşturuyorum sarı renk ile başlatıyor değiştirmeye çalışıyorum beyazın yerinde sarı var Oyla 0 Olumsuz oyla
aedm3' Alıntı: Dostum eğer hiçbir çözüm olmazsa photoshop'u resetliyebilirsin.Aşağıdaki adımları takip et. #Adım 1 : Photoshop açılırken Shift+Ctrl+Alt yap. #Adım 2 : Çıkan seçeneklerden Yes(Evet)'i seç. Böyle %100 olasılık vermiyorum ama düzelmesine yardımcı olabilir. Uygulama sıfır gibi olacak. Genişletmek için tıklayın ... Yaptım olmadı :/ Boş bir sayfa oluşturuyorum sarı renk ile başlatıyor değiştirmeye çalışıyorum beyazın yerinde sarı var
17 Mar 2021 #13 aedm3 A Seçkin Üye Katılım 7 Mar 2020 Mesajlar 314 Çözümler 6 Tepki puanı 25 Ödüller 4 6 HİZMET YILI HSNSABBAH' Alıntı: Yaptım olmadı :/ Boş bir sayfa oluşturuyorum sarı renk ile başlatıyor değiştirmeye çalışıyorum beyazın yerinde sarı var Genişletmek için tıklayın ... Burdan renkleri beyaz siyah yaptıktan sonra White'ın seçili olduğundan emin ol işaretli alanda Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
HSNSABBAH' Alıntı: Yaptım olmadı :/ Boş bir sayfa oluşturuyorum sarı renk ile başlatıyor değiştirmeye çalışıyorum beyazın yerinde sarı var Genişletmek için tıklayın ... Burdan renkleri beyaz siyah yaptıktan sonra White'ın seçili olduğundan emin ol işaretli alanda