Çözüldü Host dosyamı nasıl değiştirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Memoryhackers loaderı sürekli host dosyamı değiştirip duruyor. Host dosyamı nasıl eski haline getirebilirim? İnternetteki şeyleri deniyorum ama nasıl değiştirdiyse eski haline getiremiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm

Olsun ben yine de host dosyamı varsayılana çevireceğim daha hile yapmayı düşünmüyorum zaten host dosyam gizlendiği içinde göremiyorum yardımcı olamaz mısınız eski haline getireyim.

Olsun ben yine de host dosyamı varsayılana çevireceğim daha hile yapmayı düşünmüyorum zaten host dosyam gizlendiği içinde göremiyorum yardımcı olamaz mısınız eski haline getireyim.

Arkadaşlar sonunda gizlenmiş ve erişime engellenmiş host dosyasını eski haline getirmeyi buldum.
Unlocker indirip ETC klasöründeki dosyaları yedekledikten sonra ETC klasörünü silip tekrar oluşturup yedeklediğimiz dosyaları içine atıp yeni bir...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

Arkadaşlar sonunda gizlenmiş ve erişime engellenmiş host dosyasını eski haline getirmeyi buldum.
Unlocker indirip ETC klasöründeki dosyaları yedekledikten sonra ETC klasörünü silip tekrar oluşturup yedeklediğimiz dosyaları içine atıp yeni bir host dosyası oluşturuyoruz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...