Photoshop Bu Nasıl Oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Öncelikle Selamun Aleyküm Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Kusura Bakmayın Youtubede Dolaşırken Bunu Buldum .
Reis Cs Go Silahlarını Falan Değişiyor Adam Dürbün Takıyor Rengini Ayarlıyor Susturucuyu Tam Uyduruyor O Silaha Bende Yapmak İstiyorum Bunları Nasıl Yapabilirim.
Detaylı Anlatırsanız Sevinirim Susturucuyu O Silaha Nasıl Direk Uydururum

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Çok basit bir şey önce istediğin kısımların (silah eklenti vb) png halini buluyorsun daha sonra photoshopta temiz bir sayfa açıp orada üst üste getiriyorsun . Bu kadar inan bebek oyuncağı . @Taru

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Gerekli resim dosyalarını bulduktan sonra üstünde oynuyor çok zor bir şey olmasa gerek dostum.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Çok basit bir şey önce istediğin kısımların (silah eklenti vb) png halini buluyorsun daha sonra photoshopta temiz bir sayfa açıp orada üst üste getiriyorsun . Bu kadar inan bebek oyuncağı . @Taru
moruq yapıyorumda farklı olduğu ortaya çıkıyor rengini falan nasıl uyumlu yaparım bi ss li anlatsan veya detaylı anlatsan çok sevinirim

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Üstünde Resimleri Oynuyon Basit İş

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum internetten hangi parça lazımsa png resmini buluyorsun. (örneğin susturucu; "susturucu png" yazarak bulabilirsin.) Photoshop uygulamasına silahın ucuna yerleştiriyorsun. Eğer uyumlu değilse renk doygunluğunu değiştirebilirsin veya farklı bir resim bulabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Dostum internetten hangi parça lazımsa png resmini buluyorsun. (örneğin susturucu; "susturucu png" yazarak bulabilirsin.) Photoshop uygulamasına silahın ucuna yerleştiriyorsun. Eğer uyumlu değilse renk doygunluğunu değiştirebilirsin veya farklı bir resim bulabilirsin.
işte reis eyw da şu renk doygunluğunu bir türlü ayarlayamadım gitti bi ss li gösterirmisin yardım edermisin

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
işte reis eyw da şu renk doygunluğunu bir türlü ayarlayamadım gitti bi ss li gösterirmisin yardım edermisin
Dostum o kadar ayrıntılı anlatamam ama "Görüntü > Ayarlamalar > Ton/Doygunluk" bölümüne gelerek, veya Ctrl+U kısayolu ile açarak yapabilirsin.
Her şey açık açık belli oluyor zaten neresinden nasıl yapacağın.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Dostum o kadar ayrıntılı anlatamam ama "Görüntü > Ayarlamalar > Ton/Doygunluk" bölümüne gelerek, veya Ctrl+U kısayolu ile açarak yapabilirsin.
Her şey açık açık belli oluyor zaten neresinden nasıl yapacağın.
reis eyw bunları yapıyorumda tek sorucağım şu silahtaki renk farklı bir parça alıyorum mesela awp ye mermi yapıcam mermiyi akden kesiyorum awp ye getiricem renkler farklı onları ayarlayamıyorum bi tavsiyen varmıdır ayarlamak için

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
En İyisi Photoshop İle Baya Bİ Video İzle Böyle Yazı Yazarak Hiçbirşey Anlayamassın Tavsiyemle.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
reis eyw bunları yapıyorumda tek sorucağım şu silahtaki renk farklı bir parça alıyorum mesela awp ye mermi yapıcam mermiyi akden kesiyorum awp ye getiricem renkler farklı onları ayarlayamıyorum bi tavsiyen varmıdır ayarlamak için
Dediğini pek anlamadım ama onuda "renk dengesi / Ctrl + b" den yapabilirsin diye tahmin ediyorum.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Dediğini pek anlamadım ama onuda "renk dengesi / Ctrl + b" den yapabilirsin diye tahmin ediyorum.
reis direk özet geçeyim uzun olucak özetim demek istediğim şu dediklerini yapıyorum ve sıkıntı çekiyorum mesela susturucuyu yerleştirdim susturucu katmanına basıyorum yandan ctrl+u yapıyorum gözükmüyor ama seçtiğim silahın mesela ump silahının katmanına basıp ctrl+u yapıyorum ton doygunluk gösteriyor. ?

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
reis direk özet geçeyim uzun olucak özetim demek istediğim şu dediklerini yapıyorum ve sıkıntı çekiyorum mesela susturucuyu yerleştirdim susturucu katmanına basıyorum yandan ctrl+u yapıyorum gözükmüyor ama seçtiğim silahın mesela ump silahının katmanına basıp ctrl+u yapıyorum ton doygunluk gösteriyor. ?
Maalesef dostum bu konuda yardımcı olamam, bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...