moruq yapıyorumda farklı olduğu ortaya çıkıyor rengini falan nasıl uyumlu yaparım bi ss li anlatsan veya detaylı anlatsan çok sevinirimÇok basit bir şey önce istediğin kısımların (silah eklenti vb) png halini buluyorsun daha sonra photoshopta temiz bir sayfa açıp orada üst üste getiriyorsun . Bu kadar inan bebek oyuncağı . @Taru
bialder biliyorum resimlerle oynuyor ama nasıl yapıyor orayı göstermiyor neleri kullanıyor bunları söyleyin boş yorum atmaAga Üstünde Resimleri Oynuyon Basit İş
işte reis eyw da şu renk doygunluğunu bir türlü ayarlayamadım gitti bi ss li gösterirmisin yardım edermisinDostum internetten hangi parça lazımsa png resmini buluyorsun. (örneğin susturucu; "susturucu png" yazarak bulabilirsin.) Photoshop uygulamasına silahın ucuna yerleştiriyorsun. Eğer uyumlu değilse renk doygunluğunu değiştirebilirsin veya farklı bir resim bulabilirsin.
Dostum o kadar ayrıntılı anlatamam ama "Görüntü > Ayarlamalar > Ton/Doygunluk" bölümüne gelerek, veya Ctrl+U kısayolu ile açarak yapabilirsin.işte reis eyw da şu renk doygunluğunu bir türlü ayarlayamadım gitti bi ss li gösterirmisin yardım edermisin
reis eyw bunları yapıyorumda tek sorucağım şu silahtaki renk farklı bir parça alıyorum mesela awp ye mermi yapıcam mermiyi akden kesiyorum awp ye getiricem renkler farklı onları ayarlayamıyorum bi tavsiyen varmıdır ayarlamak içinDostum o kadar ayrıntılı anlatamam ama "Görüntü > Ayarlamalar > Ton/Doygunluk" bölümüne gelerek, veya Ctrl+U kısayolu ile açarak yapabilirsin.
Her şey açık açık belli oluyor zaten neresinden nasıl yapacağın.
Dediğini pek anlamadım ama onuda "renk dengesi / Ctrl + b" den yapabilirsin diye tahmin ediyorum.reis eyw bunları yapıyorumda tek sorucağım şu silahtaki renk farklı bir parça alıyorum mesela awp ye mermi yapıcam mermiyi akden kesiyorum awp ye getiricem renkler farklı onları ayarlayamıyorum bi tavsiyen varmıdır ayarlamak için
reis direk özet geçeyim uzun olucak özetim demek istediğim şu dediklerini yapıyorum ve sıkıntı çekiyorum mesela susturucuyu yerleştirdim susturucu katmanına basıyorum yandan ctrl+u yapıyorum gözükmüyor ama seçtiğim silahın mesela ump silahının katmanına basıp ctrl+u yapıyorum ton doygunluk gösteriyor. ?Dediğini pek anlamadım ama onuda "renk dengesi / Ctrl + b" den yapabilirsin diye tahmin ediyorum.
Maalesef dostum bu konuda yardımcı olamam, bilmiyorum.reis direk özet geçeyim uzun olucak özetim demek istediğim şu dediklerini yapıyorum ve sıkıntı çekiyorum mesela susturucuyu yerleştirdim susturucu katmanına basıyorum yandan ctrl+u yapıyorum gözükmüyor ama seçtiğim silahın mesela ump silahının katmanına basıp ctrl+u yapıyorum ton doygunluk gösteriyor. ?
Reis Eyw Yardımların Sayende Yazdıkların Sayesinde Yaptım Ve Uyumlu Oluyor Her Konuma Yardım Edersin inşallahMaalesef dostum bu konuda yardımcı olamam, bilmiyorum.
Kardeşim Çok Zorlanıyosan Crystal Sorbialder biliyorum resimlerle oynuyor ama nasıl yapıyor orayı göstermiyor neleri kullanıyor bunları söyleyin boş yorum atma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?