Photoshop Car Design • 》 Hyundai Accent !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Eline sağlık şimdi diyeceksin kardeş farlara çok taktın sende diye ama hakikaten çok yapay duruyor dostum hani sen tarz olsun diye felan yapmışsın ama şahsi fikrimi sorayım güzel değil hatta farlara hiç müdahale etmesen direkt öyle bıraksan bence çok daha hoş durur bilemiyorum yapıcı bir eleştiri olarak ele alıyorsun sen zaten diye düşünüyorum aklında bulunsun her arabayada gitmiyor açıkçası birde böyle bazı arabalar için hazır far png leri var acaba onları far üstüne yedirsen dahamı güzel olur yerleştirsen yani ?

░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eline sağlık şimdi diyeceksin kardeş farlara çok taktın sende diye ama hakikaten çok yapay duruyor dostum hani sen tarz olsun diye felan yapmışsın ama şahsi fikrimi sorayım güzel değil hatta farlara hiç müdahale etmesen direkt öyle bıraksan bence çok daha hoş durur bilemiyorum yapıcı bir eleştiri olarak ele alıyorsun sen zaten diye düşünüyorum aklında bulunsun her arabayada gitmiyor açıkçası birde böyle bazı arabalar için hazır far png leri var acaba onları far üstüne yedirsen dahamı güzel olur yerleştirsen yani ?
Yorumun için tşk ederim.
Şu tarz da yapıyorum istersen bi incele :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eleştiriye açıksındır umarım photoshop yerine 3d modelleme uygulamaları daha profesyonel olur

DeathZero
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Good health, you just used Photoshop or do you have 3ds max or something?

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Fena değil amatör isen gayet güzel, iyi biliyorum dersen eh işte, usta derecede ps kullanıyorum dersen olmamış.

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
biraz daha az efekt uygulasan daha iyi olur bence

• Like
Tepkiler: mzz
Üye
6 HİZMET YILI
Design is looking pretty good even though the rims could do a little job. In general it is a nice job

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Fena değil ana bence daha modern yap.

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eline sağlık kardeşim güzel olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...