Photoshop iş imkanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben evde kendimce photoshop fotoğraf düzenleme pop art banner tarzı şeyler yapıyorum nerden iş imkanı bulabilirim ciddi paralar kazanmasamda 3-5 kazansam yeter nerden iş bulabilirim ilan verebilirim bilen varsa yazarsa sevinirim
Steam vitrin tasarımları,logolar vs. yapabilirsin :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I suggest u to contact youtubers they always need someone to handle their editing work.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben evde kendimce photoshop fotoğraf düzenleme pop art banner tarzı şeyler yapıyorum nerden iş imkanı bulabilirim ciddi paralar kazanmasamda 3-5 kazansam yeter nerden iş bulabilirim ilan verebilirim bilen varsa yazarsa sevinirim
sosyal medya üzerinden fotografınızı gönderin istediğiniz tarzda fotomontaj yapayım dersin 10 15 tl karsılıgında dersin bence kazanırsın

Üye
9 HİZMET YILI
grafik tasarım okudum ama bu işi yapmama kararı aldım, arkadaşlarım da şu an firmaların google a verdiği reklamlardaki fiyat ve ürünün fotosunu falan tasarlıyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
al bir fotograf makinesi yazsıcı fotografcı aç kendine dükyanı açtıktan sonra pek bir giderin olmayacak zaten yeride az cok iyi olursa iyi para yaparsın hemde rahat iş

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
dediğim gibi knk en iyisi istrgram hesabı açıp reklam vermek başta sonra tutulursun zaten

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Do research funnel design. U can advertise ur design on facebook. Also if u managed to closed a deal with a foreigner maybe from US, the amount u got pay is like double or perhaps triple compared to one's country

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
It depends on what u do actually, whether u design or just edit photo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...