Photoshop Konusunda Uzman Olan Var Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Selam dostlar,
Benim photoshop ile yapmam gereken bir şey var bir proje var kafamda. Bunu nasıl yapacağımı az çok kestirebiliyorum kafamda ama seri ve sürekli biçimde yapma arzumdan ötürü profesyonel arkadaşlara danışmak istediğim birkaç konu var. Bana pm aracılığıyla ya da instagram üzerinden yazabilirseniz çok memnun olurum. Konunun altına yorum olarak da yazabilirsiniz. Umarım biri çıkar da anlatırım.. ( Bu arada spam yorum yapan arkadaşlar üşenmem tek tek bildiririm. )

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hydra artz her şeyi anlatıyor bi bak bence birine ihtiyaç duymadan öğrenebilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum kolay zorlayıcı değilse tabi
Ne istiyorsun ?

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Dostum kolay zorlayıcı değilse tabi
Ne istiyorsun ?
Asıl alıntının yapılacağı bir resim var. Bir de bu alıntılarla birleştirilmesi gereken bir resim daha var bu resimden de kişi kesintisi yapılacak. İlk resimde elinde 1987 yılından bir fotoğrafı tutan bir kız var. Kızın elindeki fotoğrafta şu anki aileme sevgilerle yazıyor. Bilgisayar fontuyla yazılmış ama bugünkü fontların hiçbiri ile tutmuyor. Bu resimden kızın fotoğrafı uzatan elini ve tuttuğu fotoğrafı kusursuza yakın bir biçimde almalıyım ve kesmeliyim. İkinci resimde bir başka kız var bu kızı kafası omzu ve kolları biçimde kırpıp almalıyım sadece kız olmalı arka plan ve mekan olmamalı. Üçüncü fotoğrafta - bu oluşturmak istediğim fotoğraf katmanların birleşmiş hali - ikinci resimden aldığımız kız ilk resimden aldığımız resmi tutuyor vaziyette olmalı resimleri renk ve parlaklık yani kısacası renk uyarlılığı olarak tutturmalıyım. İkinci fotoğraftaki kız elinde fotoğrafı tutuyormuş gibi olmalı. Daha sonra tuttuğu fotoğrafın üstündeki yazının fontunu algılayıp üstündeki yazıyı silerek kendi istediğim bir yazıyı yazmam gerekiyor. Bir de kızın elinde tuttuğu fotoğrafın üstünde küçük pul biçiminde bir resim var onun aynı boyutunda bir resim eklemem gerekiyor onu kaldırdıktan sonra.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Asıl alıntının yapılacağı bir resim var. Bir de bu alıntılarla birleştirilmesi gereken bir resim daha var bu resimden de kişi kesintisi yapılacak. İlk resimde elinde 1987 yılından bir fotoğrafı tutan bir kız var. Kızın elindeki fotoğrafta şu anki aileme sevgilerle yazıyor. Bilgisayar fontuyla yazılmış ama bugünkü fontların hiçbiri ile tutmuyor. Bu resimden kızın fotoğrafı uzatan elini ve tuttuğu fotoğrafı kusursuza yakın bir biçimde almalıyım ve kesmeliyim. İkinci resimde bir başka kız var bu kızı kafası omzu ve kolları biçimde kırpıp almalıyım sadece kız olmalı arka plan ve mekan olmamalı. Üçüncü fotoğrafta - bu oluşturmak istediğim fotoğraf katmanların birleşmiş hali - ikinci resimden aldığımız kız ilk resimden aldığımız resmi tutuyor vaziyette olmalı resimleri renk ve parlaklık yani kısacası renk uyarlılığı olarak tutturmalıyım. İkinci fotoğraftaki kız elinde fotoğrafı tutuyormuş gibi olmalı. Daha sonra tuttuğu fotoğrafın üstündeki yazının fontunu algılayıp üstündeki yazıyı silerek kendi istediğim bir yazıyı yazmam gerekiyor. Bir de kızın elinde tuttuğu fotoğrafın üstünde küçük pul biçiminde bir resim var onun aynı boyutunda bir resim eklemem gerekiyor onu kaldırdıktan sonra.
Hocam ne yaptın sen ya :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Youtubeden kolayca bulabilirsin dostum

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yani aslında sende kendini geliştire bilirsin birisine ihtiyaç duymak zorunda değilsin bence

Graphic Designer
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Dostum Merhaba: PM Atabilir misin 9 Yıl'dır Web & Grafik Tasarım İle İlgileniyorum. Her Türlü Yardımcı Olurum "İyi Günler"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...