17 Kas 2018 #1 supr4 hala yaşıyorum maalesef Uzman Üye Katılım 26 Kas 2016 Mesajlar 194 Tepki puanı 23 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Böyle bir hata alıyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum...
17 Kas 2018 #2 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Giriş bilgilerin yanlış diyor, muhtemelen şifre. Ayrıca hatayı PHP'de değil VB'de veriyor
17 Kas 2018 Konuyu başlatan #3 supr4 hala yaşıyorum maalesef Uzman Üye Katılım 26 Kas 2016 Mesajlar 194 Tepki puanı 23 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Shitric' Alıntı: Giriş bilgilerin yanlış diyor, muhtemelen şifre. Ayrıca hatayı PHP'de değil VB'de veriyor Genişletmek için tıklayın ... Kayıt ol bölümünde hata veriyor, localhost ile alakası var mı?
Shitric' Alıntı: Giriş bilgilerin yanlış diyor, muhtemelen şifre. Ayrıca hatayı PHP'de değil VB'de veriyor Genişletmek için tıklayın ... Kayıt ol bölümünde hata veriyor, localhost ile alakası var mı?
17 Kas 2018 Moderatör #4 `XMaze^^ X #Ri Coder Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1,111 Çözümler 2 Tepki puanı 2,542 Ödüller 12 Yaş 9 10 HİZMET YILI kaplan123' Alıntı: Kayıt ol bölümünde hata veriyor, localhost ile alakası var mı? Genişletmek için tıklayın ... mysql şifresini yanlış giriyosun
kaplan123' Alıntı: Kayıt ol bölümünde hata veriyor, localhost ile alakası var mı? Genişletmek için tıklayın ... mysql şifresini yanlış giriyosun
17 Kas 2018 #5 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Program sunucuya bağlanamıyor, bu da normal olarak localhost yüzünden. Bilgilerini kontrol et veya erişim iznin var mı ona bak
Program sunucuya bağlanamıyor, bu da normal olarak localhost yüzünden. Bilgilerini kontrol et veya erişim iznin var mı ona bak
17 Kas 2018 Konuyu başlatan #6 supr4 hala yaşıyorum maalesef Uzman Üye Katılım 26 Kas 2016 Mesajlar 194 Tepki puanı 23 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Shitric' Alıntı: Program sunucuya bağlanamıyor, bu da normal olarak localhost yüzünden. Bilgilerini kontrol et veya erişim iznin var mı ona bak Genişletmek için tıklayın ... Okay kontrol ediyorum
Shitric' Alıntı: Program sunucuya bağlanamıyor, bu da normal olarak localhost yüzünden. Bilgilerini kontrol et veya erişim iznin var mı ona bak Genişletmek için tıklayın ... Okay kontrol ediyorum
17 Kas 2018 #7 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI KetchUpMaze' Alıntı: mysql şifresini yanlış giriyosun Genişletmek için tıklayın ... Ketçup abicim ben açıklamasını yaptım zaten, teşrif etmenize hiç gerek yoktu.
KetchUpMaze' Alıntı: mysql şifresini yanlış giriyosun Genişletmek için tıklayın ... Ketçup abicim ben açıklamasını yaptım zaten, teşrif etmenize hiç gerek yoktu.
17 Kas 2018 Konuyu başlatan #8 supr4 hala yaşıyorum maalesef Uzman Üye Katılım 26 Kas 2016 Mesajlar 194 Tepki puanı 23 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Shitric' Alıntı: Ketçup abicim ben açıklamasını yaptım zaten, teşrif etmenize hiç gerek yoktu. Genişletmek için tıklayın ... wtf? Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 1.9 KB · Görüntüleme: 46
Shitric' Alıntı: Ketçup abicim ben açıklamasını yaptım zaten, teşrif etmenize hiç gerek yoktu. Genişletmek için tıklayın ... wtf?
17 Kas 2018 Moderatör #9 `XMaze^^ X #Ri Coder Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1,111 Çözümler 2 Tepki puanı 2,542 Ödüller 12 Yaş 9 10 HİZMET YILI Shitric' Alıntı: Ketçup abicim ben açıklamasını yaptım zaten, teşrif etmenize hiç gerek yoktu. Genişletmek için tıklayın ... sen giriş bilgileri yanlış diyince arkadaşın kafası karışmış olabilir diye dedim çünkü programında giriş kısmı var
Shitric' Alıntı: Ketçup abicim ben açıklamasını yaptım zaten, teşrif etmenize hiç gerek yoktu. Genişletmek için tıklayın ... sen giriş bilgileri yanlış diyince arkadaşın kafası karışmış olabilir diye dedim çünkü programında giriş kısmı var
17 Kas 2018 #10 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI KetchUpMaze' Alıntı: sen giriş bilgileri yanlış diyince arkadaşın kafası karışmış olabilir diye dedim çünkü programında giriş kısmı var Genişletmek için tıklayın ... Gayet mantıklı, ben onu düşünemedim
KetchUpMaze' Alıntı: sen giriş bilgileri yanlış diyince arkadaşın kafası karışmış olabilir diye dedim çünkü programında giriş kısmı var Genişletmek için tıklayın ... Gayet mantıklı, ben onu düşünemedim
17 Kas 2018 #11 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI kaplan123' Alıntı: wtf? Genişletmek için tıklayın ... INSERT kodun yanlış. Gir PhpMyAdmin paneline, oradan herhangi bir veri ekle. Kodu kopyalayıp programa yapıştır, oradan düzenle.
kaplan123' Alıntı: wtf? Genişletmek için tıklayın ... INSERT kodun yanlış. Gir PhpMyAdmin paneline, oradan herhangi bir veri ekle. Kodu kopyalayıp programa yapıştır, oradan düzenle.