Alıyorum Valorant 1500 TL bütçeye private hile

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Valorant için 1500 TL bütçe ile private hile arıyorum. Aktif olarak rankım yüksek. Legit oynamayı biliyorum. Radiant rush atarken banlanmayacağım bir hile istiyorum. Önerisi olanlar cevap verirse mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
1500 liraya private herhangi bi ürün alamazsın

Every time you think it’s over it’s not
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
valorantta hile işi sıkıntılı dolayısıyla diğer arkadaşların da dediği gibi çok zor o paraya

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Piyasa hakkında yardım ve bilgi almak için ek olarak ürünler hakkında da yardım istersen discorddan iletişime geç bana yardım edeyim knk sana soldaki profil resmimin en altında discord emojisi var oradan discord ıdmi kopyalayabilirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hevesinizi kırmak istemem ancak şunu netleştirmek gerekir: bırakın 1500 TL’yi, 5.000 TL seviyelerinde bile gerçek anlamda “private” olarak adlandırılabilecek ürünler piyasada yok. Zaten “private” kavramı, bilinen ya da herkesin erişebildiği ürünleri ifade etmez; bir ürünün private olmasının sebebi hem ulaşılmasının zor olması hem de gizli kalmasıdır. Bu nedenle bu tarz platformlarda ya da hile forumlarında “private ürün” arayışına girmenin çok da anlamlı olmadığını düşünüyorum. Bunu özellikle vurgulama sebebim, günümüzde bu kavramın fazlasıyla yanlış kullanılmasıdır; bir ürüne “private” etiketi eklenmesi onu gerçekten private yapmaz, çünkü gerçek private ürünler ne reklam edilir ne de açık açık konuşulur ve çoğu zaman varlığından bile geniş kitlelerin haberi olmaz, dolayısıyla herkes tarafından duyulmuş ve satışı yapılan bir ürün tanımı gereği private değildir. Naçizane tavsiyeme gelecek olursam, riot oyunlarında uzun vadeli ve sorunsuz bir şekilde oynamak isteyen biri için bunu sağlamanın ancak belli başlı yöntemlerle mümkün; kendi kullandığım yöntemden örnek vermem gerekirse hardware olarak dma uzun vadede en güvenli bir seçenek, eğer dma için bütçeniz yoksa buna alternatif olarak size özel, yalnızca sizin kullanımınıza yönelik, güvenilir ve işini bilen bir developer tarafından imzalanmış bir driver yaptırmak ve düzenli aralıklarla güncelleme alan bir yazılım kullanmak. Bu şekilde hareket edildiğinde uzun dönemler hayatta kalınabilir. Umarım anlatmak istediğimi net bir şekilde ifade edebilmişimdir.

Üye
ben baktım fiyatlara 5000 tl den aşağı yok arkadaşım geçmiş olsun hilesiz oyna öğren bence :)