PHP ve SQL ile kurulan panel birçok hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bir panel kurdum, bir sürü hata alıyorum. Nasıl çözebilirim?

Birinci kısımdaki hata aşağıdaki gibidir:
Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: number of bound variables does not match number of tokens in D:\xamp\htdocs\anubis\application\views\botstable.php:712 Stack trace: #0 D:\xamp\htdocs\anubis\application\views\botstable.php(712): PDOStatement->execute(Array) #1 D:\xamp\htdocs\anubis\index.php(75): include_once('D:\\xamp\\htdocs\\...') #2 {main} thrown in D:\xamp\htdocs\anubis\application\views\botstable.php on line 712

İkinci kısımdaki hata da aşağıdaki gibidir:
Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: number of bound variables does not match number of tokens in D:\xamp\htdocs\anubis\application\database\webSocket.php:31 Stack trace: #0 D:\xamp\htdocs\anubis\application\database\webSocket.php(31): PDOStatement->execute(Array) #1 D:\xamp\htdocs\anubis\application\views\webSocket.php(376): database->ws_UpdateStatusFileFolder('0') #2 D:\xamp\htdocs\anubis\index.php(85): include_once('D:\\xamp\\htdocs\\...') #3 {main} thrown in D:\xamp\htdocs\anubis\application\database\webSocket.php on line 31

Üçüncü hata da aşağıdaki gibidir:
Warning: Undefined array key "text_spam" in D:\xamp\htdocs\anubis\application\views\spam.php on line 43

Dördüncü hata da aşağıdaki gibidir:
Warning: Undefined array key "page" in D:\xamp\htdocs\anubis\application\views\settingsPanel.php on line 180

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Flash bellek mi kullanıyorsun ?
D sürücünde paylaşımlı dosyalar mevcut mu?
SQL son sürüm mü ?
Ayrıca SQL ile ilgili bir projemde buna benzer bir hata almıştım. İndirmem gereken sistem dosyalarının bir kaçında eksik çıkmıştı. Biraz araştırırsam yeniden bilgi paylaşabilirim.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Flash bellek mi kullanıyorsun ?
D sürücünde paylaşımlı dosyalar mevcut mu?
SQL son sürüm mü ?
Ayrıca SQL ile ilgili bir projemde buna benzer bir hata almıştım. İndirmem gereken sistem dosyalarının bir kaçında eksik çıkmıştı. Biraz araştırırsam yeniden bilgi paylaşabilirim.
Flash bellek kullanmıyorum d sürücüsünde dosyalar paylaşımlı dosyaları nerden açarım bilmiyorum
sql xampp ın sql ü galiba son discord kullanıyorsan bırakır mısın hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...