Physical appearance, does it really matter?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Son zamanlarda, farkına bile varmadan, kendimi sık sık bu tartışmayla karşı karşıya buldum, bazen arkadaşlarla takılırken, bazen mesajlaşarak veya sohbet ederek, birkaç kez konuştum: Fiziksel görünüm gerçekten önemli mi? Bu yüzden konuyla ilgili tezimi formüle ettim ve cevabım evet ve hayır. Aslında, erkek veya kadın her insanın iki aşamadan geçtiğini düşünüyorum: birincisi, henüz olgunlaşmamış ve yalnızca fiziksel yönü dikkate alınır ve ikincisi, büyüdükten sonra bunları dikkate almaya başlar. en azından bence gerçekten önemli şeyler. Önemsiz bir örnekle biraz açıklığa kavuşturmaya çalışalım: Ortaokulda iyi görünmeyen bir erkek çocuğu olan bir kızı görmek zor olacak, ancak yaşlandıkça daha az nadir olacak. Benim düşüncem, fiziksel yönün sadece ilk bakışta önemli olduğudur; Hepimizin (güzellik öznel olsa bile) kaçınılmaz olarak bazı insanları güzel veya çirkin olarak değerlendireceğimiz açıktır, ancak iyi görünen bir insanın genel olarak sevdiğimiz kişi olması gerekmeyeceği ve bunun tersi de doğrudur. Biriyle birlikte olmak için, bizi fiziksel olarak en azından biraz memnun etmeli, ama her şeyden önce bizimkine uyan bir karaktere sahip olmalı, en azından bazen bizi anlayabilmeli ve biz de onun yanında olmalıyız. . Görünüşten daha çok, önemli olan "büyüleme yeteneği", karşı cins için çekici olma; bu da herkes için olmayan bir niteliktir.

Fikirlerinizi söyleyin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Karakter çok önemli ancak yine de fiziksel görünüşe bakmıyorum dersek yalan olur

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Karakter çok önemli ancak yine de fiziksel görünüşe bakmıyorum dersek yalan olur
Biz erkekler kesinlikle her şeyden önce fiziksel görünüşe bakmaya gidiyoruz ve karakterden sonra herkes adına konuşmuyorum, yani birçok erkek için ama bizim için ilk bakışta kadının fiziksel görünümüne bakarsak ne olur? Kadın bakıyor mu?

Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Her şeyden önce gösteri çağında yaşıyoruz. Bu neden ilk baktığımız şey dış görünüştür; erkek ve kadın için de geçerlidir bu durum. Diğerleri ise farklı durumlarda meydana gelir. Örneğin çirkin veya diğer anlamlarda eksiği olan bir erkek bu eksiğini zenginliği ile örtebilir. Örtebilir diyorum fakat bunu kendi isteyerek yapmaz, yaptığı her şey otomatik olarak buna hizmet eder. Kısa boylu ve cinsel anlamda eksik bir insanın, "Freudian", büyük tekerlekli araçlar alması da buna örnektir.

Kısaca: Erkek dıştan çok güzel bir kadından hoşlanabilir fakat onu tanıdıkça artık onu etkileyen kadının benliği olur. Bu benliği doğrultusunda ilişkisine devam etmeyeceği de bir çok açıdan eleştirilebilir. Aynı şey kadın içinde geçerlidir.

Roseline******************************************
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
her ilişkide dış görünüşün payı az da olsa mutlaka vardır dış görünüş olmadan yada sadece dış görünüşle ilişki olmaz ve olmayacaktır

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Fiziksel görünümün gerçekten önemli olduğuna inanıyorum. Bu, tüm sayfayı değil, bir kapağını tanımlasa da. Bu aynı zamanda izleyiciye sizde iyi bir izlenim verir.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Benimle tartıştığın için mutluyum, ara sıra önermek için ciddi bir konu zihin için bir mutluluktur

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Quero dizer, a aparência física importa um pouco, mas também se você não souber falar, não irá muito longe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...