Uzman Üye
Son zamanlarda, farkına bile varmadan, kendimi sık sık bu tartışmayla karşı karşıya buldum, bazen arkadaşlarla takılırken, bazen mesajlaşarak veya sohbet ederek, birkaç kez konuştum: Fiziksel görünüm gerçekten önemli mi? Bu yüzden konuyla ilgili tezimi formüle ettim ve cevabım evet ve hayır. Aslında, erkek veya kadın her insanın iki aşamadan geçtiğini düşünüyorum: birincisi, henüz olgunlaşmamış ve yalnızca fiziksel yönü dikkate alınır ve ikincisi, büyüdükten sonra bunları dikkate almaya başlar. en azından bence gerçekten önemli şeyler. Önemsiz bir örnekle biraz açıklığa kavuşturmaya çalışalım: Ortaokulda iyi görünmeyen bir erkek çocuğu olan bir kızı görmek zor olacak, ancak yaşlandıkça daha az nadir olacak. Benim düşüncem, fiziksel yönün sadece ilk bakışta önemli olduğudur; Hepimizin (güzellik öznel olsa bile) kaçınılmaz olarak bazı insanları güzel veya çirkin olarak değerlendireceğimiz açıktır, ancak iyi görünen bir insanın genel olarak sevdiğimiz kişi olması gerekmeyeceği ve bunun tersi de doğrudur. Biriyle birlikte olmak için, bizi fiziksel olarak en azından biraz memnun etmeli, ama her şeyden önce bizimkine uyan bir karaktere sahip olmalı, en azından bazen bizi anlayabilmeli ve biz de onun yanında olmalıyız. . Görünüşten daha çok, önemli olan "büyüleme yeteneği", karşı cins için çekici olma; bu da herkes için olmayan bir niteliktir.
Fikirlerinizi söyleyin.
Fikirlerinizi söyleyin.