herhangi bir zararı olur mu ?Otomatik seç ekran kartı ile işlemci arasında bir tarafa güç bindirmemek için ikisindende gerekli yerlerde destek alır. Eğer ekran kartını seçersen işlemciye göre daha güçlü olacağı için daha fazla fps alırsın ama daha fazla güç harcamış oılursun.
Zararı derken şu şekilde power supply ne durumda bilgisayarın fanları ne kadar soğutma işlevi görüyor vs. Bu ölçeklendirmeleri msi afterburner kurarak oyunda kontrol sağlayın. Duruma göre ayarları değiştirirsiniz.herhangi bir zararı olur mu ?
laptop kullanıyorum yüksek performansta çalışıyor pc ve max 80 derece oluyor macunlar fln yeni değiştiZararı derken şu şekilde power supply ne durumda bilgisayarın fanları ne kadar soğutma işlevi görüyor vs. Bu ölçeklendirmeleri msi afterburner kurarak oyunda kontrol sağlayın. Duruma göre ayarları değiştirirsiniz.
Kesinlikle otomatik olması gerekiyor. Ben ekran kartını seçmiştim nasılsa güçlü diye bazı oyun ve uygulamalarda sıkıntı çıkarttı tekrar otomatik yaptım.Aşağıda resmini bıraktığım gibi physx yapılandırması nasıl olmalı
ekran kartımı seçtiğimde lolde aynı bölgede 235-220fps arası alırken otomatik seç yaptığımda 225-195fps arasında alıyordum
Ekli dosyayı görüntüle 75021