Pi 1 kere tıklayınca kazanma olayı doğru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
ben pek güvenemedim dolandırıcı gibi doruyor

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
" 70m kullanıcı varmış 100m olunca piyasada yer alıcakmış "

Bu her şeyi anlatıyor zaten :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir öğrenci topluluğunun ekosistem yaratma gayreti. Sonucunu bilemeyiz fakat ümit bağlamak isteyenler deneyebilir. Para kazanmak gibi bir derdin varsa unut ve indirme boşuna. Borsaya girme amacı değil gayreti. Enerjiden tasarruf için böyle bir uygulama tasarlamışlar. Sonuçta Bitcoin durumu malum elektriği, sistemi, maliyeti, arızası ıvırı zıvırı çok bunu düşünmüşler.

70m insan yok bu arada 10m'a geçen 1 ay içinde ulaştı.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bir öğrenci topluluğunun ekosistem yaratma gayreti. Sonucunu bilemeyiz fakat ümit bağlamak isteyenler deneyebilir. Para kazanmak gibi bir derdin varsa unut ve indirme boşuna. Borsaya girme amacı değil gayreti. Enerjiden tasarruf için böyle bir uygulama tasarlamışlar. Sonuçta Bitcoin durumu malum elektriği, sistemi, maliyeti, arızası ıvırı zıvırı çok bunu düşünmüşler.

70m insan yok bu arada 10m'a geçen 1 ay içinde ulaştı.
aslı varmı yani gerçekten kazanıyomuyuz 1 kere dokununca ?

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kardeşim para yatırılmıyor herhangi bişey yapmana gerekde yok sadece 24 satte bir bi düğmeye gelip basıyorsun pi para birimi yakında alım satım olcak piyasaya girmesine daha çok var alım satımı şuan pinin moderatörleri yapıyor yakında tüm kullanıcılıra açılacakmış denemekte fayda var nede olsa kaybedeceğin bişe yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aslı varmı yani gerçekten kazanıyomuyuz 1 kere dokununca ?
Yazdığımdan anlamama gayretinden dolayı seni tebrik ediyorum. Öncelikle demiş olduğum gibi ''Para kazanmak tek derdinse hiç deneme yol yakın. '' Sen gibi 10 milyon hayal et kafanda ve bu kişiler bu coinin muhabbetini olsun, geleceğini, pazarını, gönüllüsü her haltı var.

10 milyon insandan oluşan bir pazar hayal et. Sence bu pazar yok satar mı?
Satmaz tabii ki de.

Elinden herhangi bir şey gitmiyor, sadece öğrenci topluluğuna destek oluyorsun. İstedikleri ekosistemi (bence) kurdular. İleride borsaya girer girmez kesin bir şey yok. Sonuçta yoktan bir şeyi var etmeye çalışıyorlar.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
yaklaşık 1 senedir ara ara girer tıklarım 2k ya yakın pi oldu türkiye forumlarına bakıyorum eskiden 1 ay sonra çıkıcak demişlerdi fakat tık yok bence büyük scam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ah ah zamanında 5 btc 15 dolardı alamadık şimdi mining yapılıp btc kazanmaya çalışıyor millet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...