- Yasaklandı
günvellemiş derken yeni versiyonu mu gelmiş?Adam pubg yi güncelemis beyler boşa beklemeyin update yapmaz şimdi lolcüler 1 el yaksınlar
anladım tesekkür edeirmYok eski knk
Bu nasıl bir itham arkadaşım? Ne demek velet oyunu? Kullandığınız kelimelere dikkat edin.Velet oyunu ya pubg takipcisi cok en azından mobil
Oyun kitlesi belli lol de pek farklı degilBu nasıl bir itham arkadaşım? Ne demek velet oyunu? Kullandığınız kelimelere dikkat edin.
boşver velet diyorda kendisi 12 yasında herkese kufur edior raporlarıma baksalar ban yerBu nasıl bir itham arkadaşım? Ne demek velet oyunu? Kullandığınız kelimelere dikkat edin.
bu yakın lık degil uzaklık adam tüm vaktini buna vermişpubg güncellendiyse lol yakındır
tamam işte pubg bitti sıra lolde. ya pubg bitmemiş olsaydıbu yakın lık degil uzaklık adam tüm vaktini buna vermiş
Başka oyunlarda var belki en son bunu yapıcak adam haber bile vermiyortamam işte pubg bitti sıra lolde. ya pubg bitmemiş olsaydı![]()
sitede birsürü güzel hile var. pubg mobile, pubg lite, soulworker, left4dead, cyber hunter sırayla oynuyorum hileleri efsane. zaman geçiyor. beklemekten başka birşey yapamayız. hile nasıl yapılır nasıl kodlanır en ufak bilgim yok o yüzden yorum yapamıyorum neden beklediğiyle alakalı.Başka oyunlarda var belki en son bunu yapıcak adam haber bile vermiyor