Seçkin Üye
ben 100 tl ye kablosuz mouse aldım ama pili 3 günde hep bitiyor, sürekli pil almam gerekiyo. ben günde 18 saat bilgisayara giriyorum, pili çabuk bitmicek uzun süre dayancak kablosuz fare önerirmisiniz?
günlerce mi ? ben mouse'un pilini 1 sene değiştirmiyorum hep 6 bin dpi kullanıyorumrampage zenit pro x kullanıyorum. şiddetle tavsıye ederım hızlı şarj oluyor ve bir doldu mu günlerce gidiyor
1 yıl boyunca hergün günde 18 sat oynasam bile pili zor biter dimi. gerçi şarj etme özelliği var. o yüzden pil ömrü önemli değil gibi. bitince şarja takarım zaten.günlerce mi ? ben mouse'un pilini 1 sene değiştirmiyorum hep 6 bin dpi kullanıyorum
Şarji mouse da kullandım en iyi mouse pilli mouse bana göre duracell pil al bir kutu 1 pil ile performans modunda 1 sene kullanirsin razer ve logitech bu mouselar için bir numara hele ki logitech bu durumu aşmış lightspeed mouselar aşırı hızlı1 yıl boyunca hergün günde 18 sat oynasam bile pili zor biter dimi. gerçi şarj etme özelliği var. o yüzden pil ömrü önemli değil gibi. bitince şarja takarım zaten.