Ping Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
modeminin şifresi kırıldıysa birçok kişi girdiği için ping yapıyor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
modemin fişini çek 10 saniye bekle geri tak olmazsa türktelekomu ara gelip baksınlar

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Önce interneti kullanan programlara bak görev yöneticisinden. Oyundan başka program kullanmıyorsa internet arayüzünden ağa bağlı olan başka pcler veya telfon tablet var mı onu kontrol et. Onlarda da kimse yoksa internet sağlayıcına ulaşman lazım diğer türlü çözülmez.

JWY

Üye
6 HİZMET YILI
aynısı bendede oluyor çok sıkıntı
Post automatically merged:

s

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar türk telekom kullanıyorum uzun zamandır ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum normalde internet hızım iyi ama sabit değil ping bazen 70 ping felan alıyorum csgo da bi anda 1000 ping 1500 ping oluyor türk telekomu aradım ama coronadan dolayı kapalıyız vesayre diyorlar yazılımsal olarak yapabileceğim bir şey varmı lütfen yardım edin nasıl düzeltebilirim bu sorunu ?
kanka onların çalışma saatleri var internete müşteri hizmetleri türk telekom yazarak bakabilirsin yanlış hatırlamıyorsam 9-17 arası telefonlara cevap veriyorlar

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ping Düşürme İşi Resetle Falan Olucağını Sanmıyorum Kardeş Ama İnternetten Kaynaklı Oluyo Genelde Arayıp Müşteri Temsilcisi İle Görüşmeni Öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...