Oyunla alakalı değil mobile legends oynuyorumOyun sunucusuyla alakalı olabilir. Örnek veriyorum Rocket League oynuyorsan sunuyucu otomatikte bırakırsan gider seni afrikaya bağlar. Sonra pingden oynayamazsın. Oyun içinde sunucu seçimi varsa o ayara dikkat et
Mobile legends oynuyorum normal Server deBazı oyunlarda Türk serverları olmadığı için fazla pingin olabilir
Pardon dostum sen başta oyun ismi falan vermeyince ben bilgisayar oyunu sandım.Oyunla alakalı değil mobile legends oynuyorum
El ping se mantiene alto cuando cambio el servidorcambiar el servidor del juego
Ağınızı yeniden başlatmayı denediniz mi?El ping se mantiene alto cuando cambio el servidor
Sí, lo intenté pero aún no lo solucionéAğınızı yeniden başlatmayı denediniz mi?
Denedim sorunu çözmüyorModemi yeniden başlatın
kablo veya inernet sağlayıcın ile alakalıdı24 mb fiber kullanıyorum bazı oyunlarda ping oluyor sorun nedir bilen varsa yardım edebilir mi
bazen truva gibi hileler internetini sömürüyor onları bulup silmen gerek eğer ki onunla ilgisi varsa genelde öyle oluyor24 mb fiber kullanıyorum bazı oyunlarda ping oluyor sorun nedir bilen varsa yardım edebilir mi
bant genişliğini arttırmayı denedinmi?24 mb fiber kullanıyorum bazı oyunlarda ping oluyor sorun nedir bilen varsa yardım edebilir mi