anladım reıs valla onu bılmıyorum arka planı temızle oyun hızlandırıcı programı var onları bı dene derımDostum mobile legends yani mobil oyundan bahsediyorum
anladım reıs valla onu bılmıyorum arka planı temızle oyun hızlandırıcı programı var onları bı dene derımDostum mobile legends yani mobil oyundan bahsediyorum
Telefonun hızlandırıcı programı var zaten ama çözüm bulamadımanladım reıs valla onu bılmıyorum arka planı temızle oyun hızlandırıcı programı var onları bı dene derım
internetinden kaynaklana bilir ayrıca müşteri hizmetlerini ara ve çok ping aldığını soyle ayrıca interneti cok kişi kullanıyorsa ondandır.Telefonun hızlandırıcı programı var zaten ama çözüm bulamadım
İnterneti bi ben kullanıyorum sayılır müşteri hizmetlerini aramak mantıklı aslında yarın aramayı düşünüyorum sayende sonucu tekrar paylaşırıminternetinden kaynaklana bilir ayrıca müşteri hizmetlerini ara ve çok ping aldığını soyle ayrıca interneti cok kişi kullanıyorsa ondandır.
Serverim sabit değiştirmedimserverin degişmiş olabilir
Bende de tek valorant ta oyle oluyor degişiyor kendisi niye iseServerim sabit değiştirmedim