- Yasaklandı
-
Banlı Üye
tr sunucusu olmadığı için 7 ping olamaz speedtest türkiye sunucusu üzerinden test yapıyor 7 ping normal ama csgo için aynı şey geçerli değil arada fırlayabiliyor internet ailenden başkaları da kullanıyorsa normaldiroyunlarda ilk başlangıçta 70 ms fln alıyorum sonrasında 500 lere fln çıkıyo oyun csgo bu arada internet hız testi yaptım 7 pingim çıkıyo sizcede anormal bişey yokmu nasıl ms sabitlerim yada nasıl düşürürm
AYNI SORUN BENDEDE VAR,ÇÖZEMEDİM !oyunlarda ilk başlangıçta 70 ms fln alıyorum sonrasında 500 lere fln çıkıyo oyun csgo bu arada internet hız testi yaptım 7 pingim çıkıyo sizcede anormal bişey yokmu nasıl ms sabitlerim yada nasıl düşürürm
yapabilceğin pek bir şey yok aslında internet hızından tut baz yoğunluğuna kadar etkiliyor pingiAYNI SORUN BENDEDE VAR,ÇÖZEMEDİM !
Tr sunucusu olmadıgı içindir belkideoyunlarda ilk başlangıçta 70 ms fln alıyorum sonrasında 500 lere fln çıkıyo oyun csgo bu arada internet hız testi yaptım 7 pingim çıkıyo sizcede anormal bişey yokmu nasıl ms sabitlerim yada nasıl düşürürm
oyunlarda ilk başlangıçta 70 ms fln alıyorum sonrasında 500 lere fln çıkıyo oyun csgo bu arada internet hız testi yaptım 7 pingim çıkıyo sizcede anormal bişey yokmu nasıl ms sabitlerim yada nasıl düşürürm
kablolu dediğin şey ethernet miİnternet hızın ve pingin normal iken oyunda pingin yüksek olması, sunucu kaynaklı olabilir. Kablosuz mu bağlanıyorsun, kablo üzerinden mi? Eğer kablosuz isen, paket kaybın yüksek olabilir. Kablolu bağlantın varsa, aşağıdaki videoyu inceleyip yaparsan faydalı olabilir.
kablolu dediğin şey ethernet mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?