- Yasaklandı
-
Banlı Üye
eh eh sunucu oynadığınız sunucunun nerede barındırıldığına bağlıdır arkadaş umarım bu bilgiler size yardımcı olurgta 5 indirmiştim toplamda 94 gb ondan sonra oyunlarda ping olmaya başladı internet açtım kapadım ondan sonra interne hız testi yaptım 6 pingim çıktı ben anlamadım sadece oyunda pingim var peki sizce oyun indirmek interneti yavaşlatırmı saçma yorumlar yazmayın tek tek raporlanacaktır
1-2 gün geçsin internet kendine gelsin sonra dene belki olurgta 5 indirmiştim toplamda 94 gb ondan sonra oyunlarda ping olmaya başladı internet açtım kapadım ondan sonra interne hız testi yaptım 6 pingim çıktı ben anlamadım sadece oyunda pingim var peki sizce oyun indirmek interneti yavaşlatırmı saçma yorumlar yazmayın tek tek raporlanacaktır
ben çok zorlandım orda defalarca kez soruyo lanet şeyi kafayı yedim sonunda oldu ama kabul ettibende captcha yüzünden daha rockstargames launcher üyeliği alamadım
onunla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü o yoğunluk epic gamesi etkiledi gtayı değilgta beleş olduğu için şu ara çok yoğun
özelliklede türkiyede herkes evde ya oyüzden olabilir katılıyorum sanaHacı Tüm Dünya Evinde ve İnternete Yükleniyorlar. Böylesine Yoğunluk Görülmedi İnternet Tarihinde. Ping Değerlerinin Yüksek Olması Gayet Normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?