kablo denedim dedim yazıdaping dediğimiz olay oyunun sunucusu ile senin pc arasındaki bağlantı yapılırken gecikme süresidir. bunun birçok sebebi olabilir ama en cok rastlananlar arka planda çalışan chrome ve benzeri tarayıcı uygulamalarının eklentileri , wifi bağlantısından kaynaklanan modem ile stabil bağlantı sağlanamaması bunun için kabloluya geçmek şart
ping dediğimiz olay oyunun sunucusu ile senin pc arasındaki bağlantı yapılırken gecikme süresidir. bunun birçok sebebi olabilir ama en cok rastlananlar arka planda çalışan chrome ve benzeri tarayıcı uygulamalarının eklentileri , wifi bağlantısından kaynaklanan modem ile stabil bağlantı sağlanamaması bunun için kabloluya geçmek şart
kardeşim modeme bi reset çak hiç bir şey kalmaz emin ol sonra pc yi yeniden başlat canavar gibi oyn oynarsın ping die bir şey kalmaz ortadaarkadaşlar merhaba bir ping sorunu ile karşınızdayım bilgisayarımda nedense ping var wireless kullanıyorum fakat wireless de bir sorun olmadığına eminim modem hemen yanımda kablo bağlantısı ile aynı hatayı alıyorum net iyi güzel fakat oyunda pingim 32 sabitken birden 7 8 k ya fırlıyor arkada açık olan hiç bir uygulama yok hemde hiç yok. windows update vs falan da kapalı evde interneti kullanana başka bir cihaz da yok neden böyle anlamıyorum önceden böyle bir osrun yok du sorun bilgisayarda bundan eminim modemde değil ne yapabilrim ?
superonline sağlayıcım.
kanka modemi resetlemeyi denedinmi modemi bi resetle belki ozaman düzelir banada geri dönüş yaparsan sevinirimmodem arayüzünden resetleyebilirsin olmazsa fabrika ayarlarına çevirip kullandığın servis sağlayacısından teknik destek isteyebilirsin ilk önce modem arayüzünden reset atmanı tavsiye ederim c:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?