ping sorunum var. (yorum kasmaya gelenler kesinlikle uzak dursun) !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba bir ping sorunu ile karşınızdayım bilgisayarımda nedense ping var wireless kullanıyorum fakat wireless de bir sorun olmadığına eminim modem hemen yanımda kablo bağlantısı ile aynı hatayı alıyorum net iyi güzel fakat oyunda pingim 32 sabitken birden 7 8 k ya fırlıyor arkada açık olan hiç bir uygulama yok hemde hiç yok. windows update vs falan da kapalı evde interneti kullanana başka bir cihaz da yok neden böyle anlamıyorum önceden böyle bir osrun yok du sorun bilgisayarda bundan eminim modemde değil ne yapabilrim ?
superonline sağlayıcım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ping dediğimiz olay oyunun sunucusu ile senin pc arasındaki bağlantı yapılırken gecikme süresidir. bunun birçok sebebi olabilir ama en cok rastlananlar arka planda çalışan chrome ve benzeri tarayıcı uygulamalarının eklentileri , wifi bağlantısından kaynaklanan modem ile stabil bağlantı sağlanamaması bunun için kabloluya geçmek şart

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ping dediğimiz olay oyunun sunucusu ile senin pc arasındaki bağlantı yapılırken gecikme süresidir. bunun birçok sebebi olabilir ama en cok rastlananlar arka planda çalışan chrome ve benzeri tarayıcı uygulamalarının eklentileri , wifi bağlantısından kaynaklanan modem ile stabil bağlantı sağlanamaması bunun için kabloluya geçmek şart
kablo denedim dedim yazıda :)))))))))))))

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kardeş bilmiyorum ne kadar kontrol ettin ama bu dediklerine göre sorun servis sağlayıcısından kaynaklı o zaman

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
genel olarak internetlerde bence sıkıntı var

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben uydunet kullanıyorum ve bu yasaklardan dolayı sürekli lol pubg pubg mobile gibi oyunları oynuyorum ve ping sorunu yaşadığım an nerdeyse hiç yok

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aga bir üstteki arkadaş saçma konuşmuş 7-8 k ping burdan güneşe kadar uzağa anca gider. Zaten kablolu oldğuğ söylenmiş

Süperonline da veya altyapında mevcut bir sorun olabilr bunu uzun süredir yaşıyorsan modemde bir sorun olmadığından emin ol çünkü uzun süreli sorunlar senden kaynaklanır

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba bir ping sorunu ile karşınızdayım bilgisayarımda nedense ping var wireless kullanıyorum fakat wireless de bir sorun olmadığına eminim modem hemen yanımda kablo bağlantısı ile aynı hatayı alıyorum net iyi güzel fakat oyunda pingim 32 sabitken birden 7 8 k ya fırlıyor arkada açık olan hiç bir uygulama yok hemde hiç yok. windows update vs falan da kapalı evde interneti kullanana başka bir cihaz da yok neden böyle anlamıyorum önceden böyle bir osrun yok du sorun bilgisayarda bundan eminim modemde değil ne yapabilrim ?
superonline sağlayıcım.
kardeşim modeme bi reset çak hiç bir şey kalmaz emin ol sonra pc yi yeniden başlat canavar gibi oyn oynarsın ping die bir şey kalmaz ortada :D hadi ii geceler

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
modem arayüzünden resetleyebilirsin olmazsa fabrika ayarlarına çevirip kullandığın servis sağlayacısından teknik destek isteyebilirsin ilk önce modem arayüzünden reset atmanı tavsiye ederim c:

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yapılabilecekleri yazıyorum arkadaşım;
1- Bu konuya bir göz at dostum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2- Bilgisayarında virüs vb olabilir format atmak düzeltebilir.
3- Arkada herhangi çalışan program yiyor olabilrir, veya evdeki telefonlar update yapabiliyor olabilir.
4- İnternet hattında sıkıntı olabilir, müşteri temsilcisiyle iletişime geçmeni tavsiye ederim.
5- Oturduğun yerde bakım vb yapılabilir, bundan dolayı kopmalar ping vb şeyler yaşayabilirsin.
Bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olmuştur dostum.

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bütün oyunlarda mı var ping speedtest ile baktınmı

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Modem arayüzünden genis bant sürümü secenegindeki degeri arttır

Pc nin arka planda görev yöneticisindekiler haric interneti yiyen program olmadıgını konrol et

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
COVİD-19 nedeni ile internet portlarında sıkıntı yaşanabiliyor 1 2 gün önce bende aynı durumdan muzdariptim dostum ama şuan bir sıkıntım yok

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Modem arayüzden wifi hıznı düşür bant genişliğini düşür ondan sonra driver lerini bi güncellemeye bırak kablosuz kulanıyorsan kablo kullanmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
modem arayüzünden resetleyebilirsin olmazsa fabrika ayarlarına çevirip kullandığın servis sağlayacısından teknik destek isteyebilirsin ilk önce modem arayüzünden reset atmanı tavsiye ederim c:
kanka modemi resetlemeyi denedinmi modemi bi resetle belki ozaman düzelir banada geri dönüş yaparsan sevinirim

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum bende süperonline kullanıyorum hiç bir akıntı yok. Büyük ihtimal altyapıyla alakalı

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Benzer bir sorun bende var 1 haftadır kablolu internet kullanmama rağmen gereğinden kat kat fazla ms alıyorum çözümü bilen biri var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...