ping

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
herhangi bir oyunda yüksek oyuncular olunca pingim 400-500 oluyor ama az oyunculu odalarda 30-50 ms alıyorum bunun sorunu nedir neden yüksek odalı maçlarda yüksek ping alıyorum şimdiden teşekkürler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
internet le alakalı bir sıkıntı kardeşim yani internetin yavaş internet sağlayıcını değiştir

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
superonline altyapısı varsa cok iyi

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arka planda çalışan uygulamaları sınırlandırın kullandığınız uygulamaya öncelik atayın veya internet paketinizi yükseltin

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
internet paketini yükselt veya internet sağlayıcını değiştirebilirsin

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
herhangi bir oyunda yüksek oyuncular olunca pingim 400-500 oluyor ama az oyunculu odalarda 30-50 ms alıyorum bunun sorunu nedir neden yüksek odalı maçlarda yüksek ping alıyorum şimdiden teşekkürler

when there are many players around, the transfer of information is greater. The problem must be totally your internet .. When there is little information on the screen, the transfers are few and then your internet can walk.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Pat diye sağlayıcı değiştiremeyebilirsin bunu kontratı vs sıkıntıları var. Ama uygulamaya öncelik atayabilirsin ve günde 1 kez modem resetleyebilirsin düzenli olarak faydasını gördüm.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bağlantı hızınızı alan paket kaybı meydana gelebilir. İnternette, internetinizi çeken ve oyununuzu bozan bir şey olup olmadığını görmek için kullanabileceğiniz bazı programlar var.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk çünkü sunucuda herkez internetini kullanıyo ondan senin pingim artar çok olursa kişi sayısı artar.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkaplanda açık olan chrome,spotify vb benzeri programlar açıksa kapatmalısın dostum internetini bu tip programlar aşırı yavaşlatır heleki fiber deilsen yandın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...