Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Moderator
Ödüller
5
:yazı:

Pixel 6 sorunları Google'a baş ağrısı verecek Pixel 6 serisi, piyasaya sürülmesinden bu yana bir dizi farklı konu için gündemde ve görünüşe göre Google'ın başını ağrıtıyor.
Pazar analiziyle tanınan TradingPlatform, Google'ın Pixel 6 serisinin karşılaştığı sorunlar nedeniyle sadık kullanıcı tabanını kaybedebileceğini ortaya çıkardı.

gelecekteki modelleri etkileyebilir TradingPlatform, yeni paylaşılan bir raporda, Pixel cihazlarının popülaritesinin önemli ölçüde düştüğünü ve cihaz sahiplerinin %36'sının markalarını farklı bir akıllı telefon üreticisine taşımayı düşündüğünü söyledi.
Ancak Pixel 6 serisinin 2021'in en ilgi çeken telefonlarından biri olduğunu ve müşteri deneyimi açısından rekabete ayak uyduramadığını söyleyebiliriz.
Hepimizin bildiği gibi Pixel 6 serisi, ekrana ilk kez parmak izi tarayıcı entegre etti.

Ancak bazı kullanıcılar, sensörün yavaş olduğunu ve bazı durumlarda çalışmadığını söyledi ve Google, Reddit ve çeşitli paylaşım platformlarından yoğun bir şekilde eleştirildi.
Karşılaşılan sorunlar için farklı düzeltmeler paylaşılmasına rağmen, Pixel 6 ve Pixel 6 Pro hala donanım düzeyinde sorunlar yaşıyor.

:resim:

600x338pixel-6-da-yasanan-sorunlar-google-in-basini-agritabilir.jpg

Ultra Üye
Ödüller
1
oysa cok iyi bir telefon deniliyordu

𐱅𐰇𐰼𐰚
Moderator
Ödüller
4
:yazı:

Pixel 6 sorunları Google'a baş ağrısı verecek Pixel 6 serisi, piyasaya sürülmesinden bu yana bir dizi farklı konu için gündemde ve görünüşe göre Google'ın başını ağrıtıyor.
Pazar analiziyle tanınan TradingPlatform, Google'ın Pixel 6 serisinin karşılaştığı sorunlar nedeniyle sadık kullanıcı tabanını kaybedebileceğini ortaya çıkardı.

gelecekteki modelleri etkileyebilir TradingPlatform, yeni paylaşılan bir raporda, Pixel cihazlarının popülaritesinin önemli ölçüde düştüğünü ve cihaz sahiplerinin %36'sının markalarını farklı bir akıllı telefon üreticisine taşımayı düşündüğünü söyledi.
Ancak Pixel 6 serisinin 2021'in en ilgi çeken telefonlarından biri olduğunu ve müşteri deneyimi açısından rekabete ayak uyduramadığını söyleyebiliriz.
Hepimizin bildiği gibi Pixel 6 serisi, ekrana ilk kez parmak izi tarayıcı entegre etti.

Ancak bazı kullanıcılar, sensörün yavaş olduğunu ve bazı durumlarda çalışmadığını söyledi ve Google, Reddit ve çeşitli paylaşım platformlarından yoğun bir şekilde eleştirildi.
Karşılaşılan sorunlar için farklı düzeltmeler paylaşılmasına rağmen, Pixel 6 ve Pixel 6 Pro hala donanım düzeyinde sorunlar yaşıyor.

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 77234

İlk defa duyuyorum :D

Ultra Üye
Ödüller
6
daha önce kullandim gordugum en yavas parmak izi tarayici kesinlikle onermem

Üye
Ödüller
5
Tensor işlemci A12 bionic'e yenilmişti bu kadar güçsüz çıkacağını daha önceden tahmin edemezdim

Onaylı Üye
Ödüller
2
Böyle bir telefon mı çıkacaktı?

Onaylı Üye
Ödüller
1
pixel phoneların iyi kameraları dışında bir artısı olduğuna inanmıyorum , telefon konusunda GP ler sınıfta kalıyor maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.