Olur olur da bu kadar öldürülmez piyasa kral doğanlar şahinler 120 130 bin yaasgari ücrete gelen zam, eflansyon yüzünden hocam, yapabilecek birşey yok, acınası durumdayız.
insanların yapmış olduğu fahiş fiyatlar, normalde bencede bu fiyatlarda daha guzel arabalar alınabilirdi ama, sorun bizim millettede var biraz.Olur olur da bu kadar öldürülmez piyasa kral doğanlar şahinler 120 130 bin ya
Enflasyon düştü birazda olsa kral mazot benzin de düştü şimdi yaparsa kötülüğü millet kendine yapacak gibi duruyor hayırlısıinsanların yapmış olduğu fahiş fiyatlar, normalde bencede bu fiyatlarda daha guzel arabalar alınabilirdi ama, sorun bizim millettede var biraz.
İyi yine altında araba var şuan kara kara sarı site bana ben sarı siteye bakışıyoruz.kanka vallaha bende 2 araç var şuan ben 2020 nin yazında era aldım 2008 1.5 65 bine şuan bana 180 190 diyorlar 2 ay önce bir sieana aldım 1999 oda 115 e geldi yani piyasa okadar kötü ki şu ara
Haklısın brom.....daha o kadar çok zam gelecek ki ev araba hadi bunları geçtim temel gıda ihtiyaçları bile uçup gidecek ve her zaman söylüyorum yetkisi olanın bilgisi yok,bilgisi olanın yetkisi yok bu ülkede maalesef
hani şu iktidar gitse bile ki gidecekler umarım bunların artıklarını temizlemek bi 20 senemizi belki daha fazlasını alacak ona üzülüyorumİyi yine altında araba var şuan kara kara sarı site bana ben sarı siteye bakışıyoruz.
Haklısın brom.....
Hocam geçen sene 85 bine aldığımız 206 yı 200 k ya sattık öyle düşün.Şakamı bu 150k ya normal elle tutulur bi araç yok resmen geçen sene 50-60-70k olan araçlar şuan 160-190k arası olmuş.
Çok üzücü aslında sen yine o zamanın parasıylada iyi paraya aldın şuanda iyi paraya sattın sadece o zamandan bu zamana paranın değerini korumuş oldun hocam. Ama paramızın değeri git gide düşüyor.Hocam geçen sene 85 bine aldığımız 206 yı 200 k ya sattık öyle düşün.
Aracın yaşı gerçekten belirleyici bir etken olmalı fiyatlarda herkes kafasına estiği fiyata koydu geçti ne düzen kaldı ne bişeyUstam Sorunun Temeli Devletin Kontrolsüzlüğüdür Kafaya Göre Piyasa Artışı Ve Tüzel kişinin kullandığı aracın yaşı durumuna bakılmaksızın fiyat biçilmesidir muz cumh.
5k-10k ya alınan dönemlerden geçtik bir de düşününce.Olur olur da bu kadar öldürülmez piyasa kral doğanlar şahinler 120 130 bin ya