Plat-elmas elo duo arıyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar support mainim plat-elmas elo arasında bir duo arıyorum . Mikrofonu olması ve oyun bilgisinin sağlam olması yeterli . Mümkünse ward atmayıp gank yediği zaman ormancı farkı diye chate yazacak birisi olmasın çünkü bu eloda böyle kişileri gördüm ve hala nasıl bu elodalar bilmiyorum .
Kısacası mekaniğine ve oyun bilgisine güvenen ek olarak oyunu okuyabilen bir adc duo arıyorum adc olmasada olur jung ve adc tercihim . Armut piş ağzıma düş oynamasın mümkünde lanede her şeyi supporttan beklemesin çünkü bu tür insanları da gördüm adamları gerektiği yerde harraslayacak,cezalandıracak yeri geldiğinde agresif yeri geldiğinde safe oynamasını bilecek birisini arıyorum . Nickimi duo girmek isteyen var ise özel mesaj yoluyla yollayabilirim.

Son düzenleme:
Devil
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
daha platine çıkamadım az kaldi çıkınca yazarim sana hocam Darvaged#8394 dc den ekle istersen

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
script kullanıyor musun?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hiçbirşey anlamadım :D
Anlaşılmayacak bir şey yok oyun bilgisi sağlam olan ve oyunu okuyabilen bir duo arıyorum . Mikrofonu olması yeterli . Mekanik açıdan iyi olmalı hepsi bu . Tercihim adc main olması ama adc dışında main varsa onunla da girebiliriz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...