Plati.ru Hesap sıkıntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Platiden 18 liraya GTA 5 aldım. Hesap doğruydu. Social cluba giriş yapıp bütün bilgileri üstüme çektim. Email, şifre doğum yeri falan. Aradan 1 gün geçti. Hesabın emaili ilk aldığıma geçirilmiş ve şifre de değişmiş. Bana ilk verildiği bilgilerle girmeye çalıştım. Ama şifre ilk aldigimdan farklıydı. Satıcıya bunu ilettim kanıtlarıyla birlikte ve yeni bir hesap verdi. Social clube girdim yine bilgileri üstüme çektim. Email şifre falan. 1 saat sonra hesap emaili ve şifresi yeniden değişti. Ama hesap emaili ve şifresi satıcının bana verdiklerine geri dönmüş. Yani hesaba girebiliyorum hala. Şimdi ben napmaliyim? Yine bilgileri üstüme gecireyim mi yoksa böyle kalması mı daha iyi?

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence öyle kalsın değiştirince oto ip sisteme göre değişiyor gibi geldi ama yinede bilen birilerine sor çünkü benim bildiğim ip üzerinden değişiklik yapıyor cs hesabı almıştım 18 liraya aynısı oldu şifreyi felan değiştirmedim öyle idare ettim ama her gün ss çekiyordum eğer değişirse satıcıya iletişimde bulunayım diye

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bende rust hesabı aldım epostayı şifreyi üstüme aldım kimse geri alamadı rahatça oynuyorum ömür boyu kalacak heralde :D

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
aldığın satıcıya bağlı bir durum bu ben çok gta 5 hesabı aldım aldığım gibi bilgileri değiştim ve şuanda hesabıma girebiliyorum yanı satıcı ile ilgilidir ip yok bilmem ne bunlarla alakası yoktur çünkü alakası olsa ben alıp sattığım hesaplarda ciddi problem olurdu ama hiç bir şekilde sorun yaşamadım bügüne kadar

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Bende böyle bi sıkıntı olmadı farklı mail adresi kullan mayı dene ve sen 2.aşamalı doğruma yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...