Play store Kimlik doğrulaması , Geçerli PIN isteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba , Android telefonumdan Play Store girip başka bir hesap ekle diyorum benden PIN istiyor ama ben öyle bir pin hatırlamıyorum.
Bundan kurtulmanın bir yolu yok mu ?

Alternatif çözüm olarak play storeden tek isteğim Pp değiştirmek bunun herhangi bir yolu varsa bu çözüm önerisinde de bulunabilirsiniz herkese iyi forumlar.

( Bilgisi dahilin de boş yorum yapanları şikayet etmek zorunda kalıcam )

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba , Android telefonumdan Play Store girip başka bir hesap ekle diyorum benden PIN istiyor ama ben öyle bir pin hatırlamıyorum.
Bundan kurtulmanın bir yolu yok mu ?

Alternatif çözüm olarak play storeden tek isteğim Pp değiştirmek bunun herhangi bir yolu varsa bu çözüm önerisinde de bulunabilirsiniz herkese iyi forumlar.

( Bilgisi dahilin de boş yorum yapanları şikayet etmek zorunda kalıcam )
Reis Telefonun Modeli Nedir Eski Bir Modelse Telefon Piniyle Aynı Oluyor İnternetten Hattına Göre Pin Sorgulama Siteleri Var Ordan Çözümünü Bulacağını Tahmin Ediyorum

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
reis pin kodunu kırıyorlar telefona format atarakda çözebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Google Hesap Şifresi Sadece Sayıyla Yaptıysan Onu Dene Oda Olmassa Telefonun PIN Dene En Kötü İhtimal Format Kanka

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Reis Telefonun Modeli Nedir Eski Bir Modelse Telefon Piniyle Aynı Oluyor İnternetten Hattına Göre Pin Sorgulama Siteleri Var Ordan Çözümünü Bulacağını Tahmin Ediyorum
J7 prime link atabilirmisin buradan yada özelden dostum bulamadım çünkü ben :S ( telefon pin im yok bu arada :D )

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İlk defa eklediğin bir hesap ise pin istememesi gerek. Ama daha önce eklenmiş ise illaki bir pini olacaktır.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Google senden hesap koruması olduğundan çifte doğrulama ister bir şekilde daha önceden güvenlik için pin koymuşsundur ve telefon hafızasında kayıtlı olduğu için senden doğrulama istiyordur telefonun samsung ise samsunglar pass uygulaması ile desen yada parmak izi doğrulaması istiyor pin kodun telefonda başka bir uygulama üzerinde kayıtlı olabilir

2. soruna gelirsek play store deki pp resmin gmail üzerindeki kaydettiğin pp dir yani gmail hesabındaki pp play hesabında da aynı
google amcadan gmail hesabını açıp pp ni değiştirebilirsin

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
İlk defa eklediğin bir hesap ise pin istememesi gerek. Ama daha önce eklenmiş ise illaki bir pini olacaktır....

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Mail yoluyla profil fotonu değiştirebilirsin olmazsa alternatif videolar youtubede mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...