Nasıl Yapıcagımı Bilmiyorum Dostumkanka bence ram ayarlarından programa sağlanan rami vs artır
Sordum Bi Kaç Kişiye Normal Dedi ama ?8 gb ram normal kasması
Çok Takılıyo Ve Kasıyo Cpu Sıcaklıgında bilmiyorumısınmadan kaynaklı olabilir
Yaptım DostumAga sıstem ozellıklerını yazarsan neler yapabılceıgını acıklayabılırız . ekran kartınınn ayarlarını yaptın mı peki ?
Format Atsam Düzelirmi ? Harddisk Kullanıyorumharddiskinde bir sıkıntı olabilir eğer ssd kullanıyosan ramlerini bir kontrol et ve pc yi güncelle
oyunu silip yüklemeyi. deenedinizmi
8 gb ramda böyle sorunlar oluyor oyunun sistem gereksimlerinde önerilen 16 8 gb ram daha alırsan sorun çözülürSordum Bi Kaç Kişiye Normal Dedi ama ?
Çok Takılıyo Ve Kasıyo Cpu Sıcaklıgında bilmiyorum
Yaptım Dostum
8 gb ramda böyle sorunlar oluyor oyunun sistem gereksimlerinde önerilen 16 8 gb ram daha alırsan sorun çözülür
Sordum Bi Kaç Kişiye Normal Dedi ama ?
Post automatically merged:
Çok Takılıyo Ve Kasıyo Cpu Sıcaklıgında bilmiyorum
Post automatically merged:
Yaptım Dostum
O zaman ram lerde bı sıkıntı yasıyosundur ramları kontrol et bence bı yerde bı dar boğaz vardır
EvetVidyo Çekip Atabilirim Dostum Çok Takılıyo ve kasıyo Ram İçin Aynı Ram Alıcam Ozaman Dogrumu ?
Sistem geri yükleme
Oyunu yeniden yükle
Kasa İçini Açıp Bakmaktan hiç anlamıyorum dostum Nerden Bulurum Peki ?
bılgısayardan sağ tıkla ram yazısına bak bı de oyunu yenıden yuklemeyı deneyebilirmisin belki onda bı sorun olusmustur
Hyperx 8 GB Ram var Dostum Oyunu Silip Yüklemek Mantıksız Geliyo Ama Yinede Deniyicem
Bazen oyun dosyalarında bır sıkıntı olusuyo ondan bende de bır kere bı sorunu cozememıstım tekar yukleyınce cozuldu aga
işlemcin yetersiz geliyor bu oyun ıcın onemli olan işlemci + ram sonra ekran kartıBeyler Oyuna Para verdik Aldık Oyundaki En düşük ayarları yapıyorum fps normal şekilde ilerliyo fakat Donma ve kasma sorunu var Yardımıcı Olucak birisi varmı
Intel(R) Pentium(R) CPU G4560 @ 3.50GHz (4 CPUs), ~3.5GHz
8192MB RAM
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
İşletim Sİstemi Windows 10